Eigenschappen Sander Duivestein boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sander Duivestein boeken?

Sander Duivestein boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sander Duivestein.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sander Duivestein.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sander Duivestein ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sander Duivestein plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sander Duivestein

Trendwatcher | Internetondernemer | Adviseur | Auteur | Columnist over de impact van nieuwe technologie.
Sander Duivestein is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie.Uit naam van VINT (het Verkennings Instituut Nieuwe Technologie van ICT-dienstverlener Sogeti) schreef hij in de afgelopen jaren meerdere boeken en rapporten over onder andere het Internet of Things, Wearables, Big Data, Social Media, Mobile, Cloud Computing en de economische crisis. Naast bovengenoemde onderzoeken omvat zijn expertise de volgende onderwerpen: Bitcoin 2.0, robots, technologische werkloosheid, collaboration / platform economy, wearable computing, kunstmatige intelligentie, privacy, countercultures, NBIC, singulariteit en Quantified Self.Sander Duivestein is regelmatig in de traditionele media te bewonderen. Zijn opinie omtrent nieuwe technologie is terug te vinden in dag- en weekbladen, op de radio en op televisie. Zo was hij afgelopen jaar onder andere te gast in Pauw en Witteman, Brandpunt en Nieuwsuur. Daarnaast publiceert Sander ook veelvuldig op Marketingfacts, Emerce en het dagblad Trouw. Duivestein is tevens de meest gelezen blogger op Frankwatching, het grootste communicatieblog van Nederland.In Sander’s ogen verandert technologie de wereld in een razendsnel tempo. “Versnelde verandering is de enige constante in het digitale tijdperk”. Het is Sander’s missie om te duiden wat de impact van technologie is op mens, bedrijf en maatschappij. Bedrijven moeten geen weerstand bieden aan nieuwe technologie, maar deze juist aangrijpen om te veranderen. Het is Digitaal Darwinisme. Het is adopt or die!Sander Duivestein spreekt op nationale en internationale podia. Zijn presentaties zijn op maat gemaakt en houden de mensen op het puntje van de stoel.

Sander Duivestein boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sander Duivestein.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sander Duivestein, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sander Duivestein en de eventuele overige kosten om een optreden van Sander Duivestein mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sander Duivestein.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sander Duivestein. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sander Duivestein checken, een gratis optie plaatsen op Sander Duivestein en de boeking(en) van Sander Duivestein voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sander Duivestein, BOEKINGSBUREAU Sander Duivestein, BOEKINGSBURO Sander Duivestein, ENTERTAINMENTBUREAU Sander Duivestein, ENTERTAINMENTBURO Sander Duivestein, ARTIESTENBUREAU Sander Duivestein, BOEKINGSKANTOOR Sander Duivestein, IMPRESARIAAT Sander Duivestein, MUZIEKBURO Sander Duivestein, MUZIEKBUREAU Sander Duivestein, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sander Duivestein, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sander Duivestein, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sander Duivestein.

 

Offerte Sander Duivestein aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag