Eigenschappen Sabine Oberhuber boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sabine Oberhuber boeken?

Sabine Oberhuber boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sabine Oberhuber.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sabine Oberhuber.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sabine Oberhuber ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sabine Oberhuber plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sabine Oberhuber

Medeoprichter van Turntoo
“Ik ben ervan overtuigd dat wij allemaal met de taak op aarde zijn gekomen om de wereld een stuk beter te maken, iedereen op zijn eigen manier.” Opgegroeid in Duitslands groenste stad Freiburg zit passie voor onze planeet in haar DNA; discussies over milieuvraagstukken beluisterde ze al als kind aan de kuikentafel.

Ervan overtuigd dat de sleutel tot werkelijke verandering in het bewustzijn van mensen zit begon ze economie, politiek en geschiedenis te studeren met als doel bij te dragen aan maatschappelijke verandering van binnenuit. Ze studeerde economie aan de Freie Wilhelms Universiteit te Münster (Duitsland) behaalde ze haar Master in Management aan de ESCP European School of Management in Paris, Oxford en Berlijn met een specialisatie in Strategy en Finance.

Sabine is medeoprichter van Turntoo en en werkt samen met organisaties aan het ontwikkelen van circulaire business cases en strategien. Als partner van Thomas Rau is zij sinds de oprichting nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van RAU en het Oneplanetarchitecture Institute. Eerder werkte zij als Corporate Strategist en Manager Internet Strategy aan de strategische planning voor Reed Business Information Nederland en Continentaal Europa. Sabine houdt van complexe vraagstukken en grensverleggende thema’s. Naast analyse vindt ze vooral synthese belangrijk want dat leidt tot handelingsperspectieven die rekening houden met het grotere geheel. In haar werkzaamheden voor de circulaire economie komen haar passie voor de planeet en haar fascinatie voor intellectuele en interdisciplinaire uitdagingen bij elkaar. Zij is een gepassioneerd spreker, haar lezingen zijn gemotiveerd door het geven van een handelingsperspektief onder het motto:We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time. (T.S. Eliot)

Sabine Oberhuber boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sabine Oberhuber.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sabine Oberhuber, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sabine Oberhuber en de eventuele overige kosten om een optreden van Sabine Oberhuber mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sabine Oberhuber.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sabine Oberhuber. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sabine Oberhuber checken, een gratis optie plaatsen op Sabine Oberhuber en de boeking(en) van Sabine Oberhuber voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sabine Oberhuber, BOEKINGSBUREAU Sabine Oberhuber, BOEKINGSBURO Sabine Oberhuber, ENTERTAINMENTBUREAU Sabine Oberhuber, ENTERTAINMENTBURO Sabine Oberhuber, ARTIESTENBUREAU Sabine Oberhuber, BOEKINGSKANTOOR Sabine Oberhuber, IMPRESARIAAT Sabine Oberhuber, MUZIEKBURO Sabine Oberhuber, MUZIEKBUREAU Sabine Oberhuber, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sabine Oberhuber, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sabine Oberhuber, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sabine Oberhuber.

 

Offerte Sabine Oberhuber aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag