Eigenschappen Ruud Verduin boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ruud Verduin boeken?

Ruud Verduin boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ruud Verduin.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ruud Verduin.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ruud Verduin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ruud Verduin plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ruud Verduin

Marketing in optima forma: realiseren van betere klantrelaties

Ruud Verduin is een veelgevraagd spreker, adviseur en auteur op het gebied van klantgericht ondernemen. Hij spreekt met verve over de razendsnelle ontwikkelingen in marketing en verkoop en hoe je daar als organisatie strategisch én praktisch mee omgaat. Hij heeft een frisse kijk op hoe je relaties ontwikkelt en klanten aan je bindt in een tijd waarin loyaliteit steeds minder vanzelfsprekend is. Zijn jarenlange ervaring met het veranderingsproces van productgericht naar klantgericht maakt Ruud een boeiende spreker die serieuze onderwerpen op een luchtige toon weet te brengen.

Onderwerpen van zijn presentaties zijn onder meer:

Klantloyaliteit in crisistijd

Klanten winnen door ze behouden

Van blije klant naar ambassadeur

Haal meer business uit uw relatiebestand

De toekomst van klantrelaties

Customer Relationship Management tussen droom en daad

Van klantgericht naar klantevangelist

Inspelen op de beleving van de klant

Klanten binden en boeien

Klant Erger Je Niet (business game)

Ruud Verduin heeft een achtergrond in marketing en informatietechnologie en is directeur van een bureau gespecialiseerd in customer relationship management (CRM). Hij is auteur van een boek over CRM, co-auteur van marketingboek van het jaar 2005 ‘Event Driven Marketing’ en momenteel werkt hij aan een nieuw boek over het realiseren van optimale klantervaringen. Als adviseur en jurylid van de jaarlijkse CRM Award kan hij bij veel ondernemingen een kijkje in de keuken nemen. U kunt profiteren van zijn ervaringen. Ruud Verduin verzorgt jaarlijks tientallen lezingen, trainingen, workshops en dagvoorzitterschappen voor zowel bedrijven als opleidingsinstituten.

Klik hier voor informatie over het CRM businessspel ‘Klant-erger-je-niet’.

Ruud Verduin boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ruud Verduin.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ruud Verduin, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ruud Verduin en de eventuele overige kosten om een optreden van Ruud Verduin mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ruud Verduin.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ruud Verduin. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ruud Verduin checken, een gratis optie plaatsen op Ruud Verduin en de boeking(en) van Ruud Verduin voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ruud Verduin, BOEKINGSBUREAU Ruud Verduin, BOEKINGSBURO Ruud Verduin, ENTERTAINMENTBUREAU Ruud Verduin, ENTERTAINMENTBURO Ruud Verduin, ARTIESTENBUREAU Ruud Verduin, BOEKINGSKANTOOR Ruud Verduin, IMPRESARIAAT Ruud Verduin, MUZIEKBURO Ruud Verduin, MUZIEKBUREAU Ruud Verduin, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ruud Verduin, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ruud Verduin, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ruud Verduin.

 

Offerte Ruud Verduin aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag