Eigenschappen Ruud Veltenaar MBA MPhil boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ruud Veltenaar MBA MPhil boeken?

Ruud Veltenaar MBA MPhil boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ruud Veltenaar MBA MPhil.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ruud Veltenaar MBA MPhil.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ruud Veltenaar MBA MPhil ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ruud Veltenaar MBA MPhil plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ruud Veltenaar MBA MPhil

Filosoof – spreker – trendwatcher – friskijker – hoogleraar
Als filosoof, internationaal topspreker en trendwatcher, friskijker en hoogleraar, biedt Ruud duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld.Inmiddels hebben meer dan 500.000 ondernemers, directeuren en professionals uit alle windstreken en sectoren zijn inspirimenten bezocht. Met een gemiddelde beoordeling van 9,1 voor inhoud en performance en ruim 200 lezingen per jaar, behoort Ruud tot de best beoordeelde en meest gevraagde sprekers in de markt.Filosoof met 25 jaar ervaring als ondernemer en bestuurderRuud studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en de Columbia University in New York en haalde zijn MBA aan Harvard.Zijn visie, inzichten en hilarische anekdotes zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en leider bij bedrijven als McKinsey, Volmac, RAET, Wegener en Planet Internet. Verder was Ruud een decennium lang bestuursvoorzitter en CEO van een venture capitalist en investeerde hij op alle continenten in technologiebedrijven.Sinds 2009 is Ruud fulltime spreker, trendwatcher, blogger en hoogleraar (leiderschap en innovatie) aan de London Business School. Ook is hij actief als friskijker en kantelaar in ‘board rooms’ van grote multinationals. Daarnaast verzorgt Ruud (gast)colleges op Nyenrode, INSEAD, IMD en Business School Nederland.Shift Happens: de toekomst van onsIn essentie spreekt en schrijft Ruud over de kolderieke en disruptieve trends en ontwikkelingen waarmee mensen en instituten worden geconfronteerd. Veelal met humor, zelfspot en haarscherpe analyses en altijd vertaald naar de impact op ons leven en werk. Volgens Ruud verkeert de wereld niet alleen in een aantal crises, maar ook in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. De focus verschuift van welvaart naar welzijn en van ‘ego naar eco’.Masterlezingen over de grote transformatiesDe masterlezingen van Ruud gaan over de grote transformaties die onze wereld in rap tempo radicaal en diepgaand veranderen en ontwrichten. Wat is hiervan de impact op onze welvaart en ons welzijn. Wat betekent dit voor ons leven en werk en voor toekomstige generaties? Voor een overzicht van alle masterlezingen, kunt u terecht onder onderwerpen.Keynotes over de toekomst van sectoren en jouw organisatieDe keynotes van Ruud Veltenaar gaan over de toekomst van 15 sectoren en bieden duidelijkheid over de toekomst van bedrijven, industrieën en markten. Voor een overzicht van alle keynotes, kunt u terecht onder onderwerpen.Interactieve werkvormen maken het tot een echte belevenisOver de inspirimenten van Ruud wordt altijd lang en vaak nagepraat. Dit komt omdat het unieke belevenissen zijn, die de deelnemers verbazen en verwonderen. Alle inspirimenten van Ruud worden in diverse werkvormen aangeboden en zitten boordevol humor en echte interactie met het publiek. Onderstaand de werkvormen die ook voor jouw inspiriment kunnen worden ingezet:

Fascinerende masterlezingen en boeiende keynotesBuzzMaster Plus: interactieve buzz met echte interactieTEDx met Lagerhuisdebat: ideeën in actieStrategische workshop: samen de toekomst creërenCollege Tour: serie inspirimenten op Nyenrode

Ruud Veltenaar MBA MPhil boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ruud Veltenaar MBA MPhil.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ruud Veltenaar MBA MPhil, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ruud Veltenaar MBA MPhil en de eventuele overige kosten om een optreden van Ruud Veltenaar MBA MPhil mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ruud Veltenaar MBA MPhil.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ruud Veltenaar MBA MPhil. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ruud Veltenaar MBA MPhil checken, een gratis optie plaatsen op Ruud Veltenaar MBA MPhil en de boeking(en) van Ruud Veltenaar MBA MPhil voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ruud Veltenaar MBA MPhil, BOEKINGSBUREAU Ruud Veltenaar MBA MPhil, BOEKINGSBURO Ruud Veltenaar MBA MPhil, ENTERTAINMENTBUREAU Ruud Veltenaar MBA MPhil, ENTERTAINMENTBURO Ruud Veltenaar MBA MPhil, ARTIESTENBUREAU Ruud Veltenaar MBA MPhil, BOEKINGSKANTOOR Ruud Veltenaar MBA MPhil, IMPRESARIAAT Ruud Veltenaar MBA MPhil, MUZIEKBURO Ruud Veltenaar MBA MPhil, MUZIEKBUREAU Ruud Veltenaar MBA MPhil, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ruud Veltenaar MBA MPhil, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ruud Veltenaar MBA MPhil, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ruud Veltenaar MBA MPhil.

 

Offerte Ruud Veltenaar MBA MPhil aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag