Eigenschappen Ruud Hendriks boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ruud Hendriks boeken?

Ruud Hendriks boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ruud Hendriks.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ruud Hendriks.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ruud Hendriks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ruud Hendriks plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ruud Hendriks

Peiler van de moderne media
Ruud Hendriks ademt radio, televisie en innovatie. Zonder hem zou het huidige medialandschap er in Nederland heel anders uitzien. Het zat er al vroeg in; na zijn studie journalistiek werd hij dj bij het legendarische piratenstation Radio Caroline. Vanaf zijn twintigste presenteerde hij diverse programma’s voor Veronica en in 1988 was hij co-host voor de NOS tijdens de Olympische Spelen.Maar al snel richtte Hendriks zijn blik over de landsgrenzen. Als medeoprichter van Sky Radio en Radio 10 zond hij als een van de eersten via de kabel en satelliet over heel Europa uit. Eind jaren tachtig werd hij directeur van het mede door hem opgezette RTL 4 en 5, en na paar jaar bij NBC in Engeland werd hij door John de Mol en Joop van den Ende gevraagd lid van de raad van bestuur van Endemol Entertainment te worden. Na zijn vertrek in 2002 was Endemol uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende en succesvolle entertainmentbedrijven in de wereld.Hendriks was nadien o.a. voorzitter van de raad van commissarissen van Radio 538, Eyeworks, Theodor Gillissen Bankiers en UBF, directeur van de tv-zender Het Gesprek en mede-eigenaar van NRC Media.Op dit moment is hij onder meer commissaris bij Brand New Day verzekeringen en helpt hij met Startupbootcamp tech startups om hard te groeien en met Innoleaps hele grote ondernemingen. Zo heeft Hendriks niet alleen het huidige moderne medialandschap gevormd, maar is hij ook een visionair als het gaat om de vraag waar de nieuwste technologische ontwikkelingen ons zullen brengen.

Ruud Hendriks boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ruud Hendriks.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ruud Hendriks, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ruud Hendriks en de eventuele overige kosten om een optreden van Ruud Hendriks mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ruud Hendriks.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ruud Hendriks. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ruud Hendriks checken, een gratis optie plaatsen op Ruud Hendriks en de boeking(en) van Ruud Hendriks voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ruud Hendriks, BOEKINGSBUREAU Ruud Hendriks, BOEKINGSBURO Ruud Hendriks, ENTERTAINMENTBUREAU Ruud Hendriks, ENTERTAINMENTBURO Ruud Hendriks, ARTIESTENBUREAU Ruud Hendriks, BOEKINGSKANTOOR Ruud Hendriks, IMPRESARIAAT Ruud Hendriks, MUZIEKBURO Ruud Hendriks, MUZIEKBUREAU Ruud Hendriks, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ruud Hendriks, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ruud Hendriks, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ruud Hendriks.

 

Offerte Ruud Hendriks aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag