Eigenschappen Rutger Lemm boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rutger Lemm boeken?

Rutger Lemm boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rutger Lemm.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rutger Lemm.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rutger Lemm ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rutger Lemm plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rutger Lemm

Ook doet Rudolph regelmatig presentaties in het land. De ervaring die hij de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan met oa workshops, masterclasses en theater maakt hem all round. Door zijn spontaniteit, schat aan kennis op foodgebied, professionaliteit en toegankelijkheid weet hij als geen ander elke presentatie op passende wijze en met een grote dosis energie neer te zetten. Hij is dan ook een graag geziene host op food evenementen, bedrijfsfeesten en product presentaties.

Rutger Lemm boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rutger Lemm.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rutger Lemm, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rutger Lemm en de eventuele overige kosten om een optreden van Rutger Lemm mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rutger Lemm.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rutger Lemm. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rutger Lemm checken, een gratis optie plaatsen op Rutger Lemm en de boeking(en) van Rutger Lemm voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rutger Lemm, BOEKINGSBUREAU Rutger Lemm, BOEKINGSBURO Rutger Lemm, ENTERTAINMENTBUREAU Rutger Lemm, ENTERTAINMENTBURO Rutger Lemm, ARTIESTENBUREAU Rutger Lemm, BOEKINGSKANTOOR Rutger Lemm, IMPRESARIAAT Rutger Lemm, MUZIEKBURO Rutger Lemm, MUZIEKBUREAU Rutger Lemm, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rutger Lemm, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rutger Lemm, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rutger Lemm.

 

Offerte Rutger Lemm aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag