Eigenschappen Rudolf Das boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rudolf Das boeken?

Rudolf Das boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rudolf Das.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rudolf Das.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rudolf Das ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rudolf Das plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rudolf Das

Visueel futuroloog

Rudolf Das werd geboren op 23 januari 1929 te Haarlem, als helft van een ééneiige tweeling. Zijn broer Robbert kwam drie kwartier eerder ter wereld. Al op zesjarige leeftijd waren bij de gebroeders R. Das tekentalenten opvallend aanwezig. Na de HBS-B opleiding waren zij van plan verkeersvlieger te worden, maar na de afkeuring van Robbert hebben zij in 1952 samen besloten een technisch illustratie bureau op te starten.

In 1953 veroorzaakten zij een ‘wereldrel’ door het tekenen van een ‘geheim’ Engels straalvliegtuig in het Zwitserse tijdschrift Interavia. De gebroeders Das verbreedden hun terrein door het tekenen van opengewerkte gebouwen, machines, jachten en auto’s. Zij gingen steeds meer op futurologisch gebied ontwerpen. Rudolf Das is redacteur van een artikelenserie over de toekomst in Elseviers Magazine geweest en samen met zijn broer Robbert is hij auteur van de boeken ‘Zicht op de toekomst’ (1983), ‘Wegen naar de toekomst’ (1980), ‘Toekomst beelden’ (2000) en ‘Toekomst Flitsen’ (2004).

Hij is producent van audiovisuals en door zijn vele nationale en internationale ontwerpopdrachten, waarin hij een adviesfunctie vervult, heeft hij zich ontwikkeld tot een soort ‘visuele futuroloog’. Naast het verzorgen van audiovisuele presentaties werkt Rudolf Das heeft de laatste jaren veel werk als visionair bouwkundig ontwerper en als adviseur voor Rijkswaterstaat, maar kan niet zonder de samenwerking van tekenen met zijn tweelingbroer.

Synopsis van de audiovisual ‘zicht op de toekomst’

Er zijn twee delen, die integraal verbonden zijn. De presentatie gaat over het verleden, het heden en vooral over de toekomst.

Deel één voert de kijker mee naar het bekijken van onze planeet in een ander licht en tracht enkele processen op aarde te verklaren in de geest van een levend wezen, die in staat is om zichzelf voortdurend in optimale conditie te houden. Om inzicht te planten omtrent het zeer speciale tijdsbestek van het heden, waarin we nu leven, vervolgens een overzicht van de evolutie van het heelal en onze aarde. Deze is samengeperst in een ‘jaarfilm’, met als conclusie dat de huidige generatie, tijdens de explosieve ontwikkeling van de samenleving, is benoemd tot evolutiebestuurders.

In het tweede deel, voortbouwende op ruimere inzichten die zijn geplant, een overzicht van de te verwachten ontwikkelingen in de komende tachtig jaar. Energie, verkeer, communicatie, wonen en werken en ontwikkelingshulp.

Speciale aandacht wordt in deze presentatie besteed aan de ontwikkelingsbreuklijn tussen het rijke Noordelijke deel van de aarde en de Zuidelijke helft. Inzichten omtrent een sterke verandering in mentaliteit die te verwachten is en de gevolgen hiervan op ons wereldbeeld.

Ten slotte; het eindexamen dat ons wellicht nog te wachten staat. Buitenaardse contacten?

Rudolf Das boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rudolf Das.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rudolf Das, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rudolf Das en de eventuele overige kosten om een optreden van Rudolf Das mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rudolf Das.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rudolf Das. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rudolf Das checken, een gratis optie plaatsen op Rudolf Das en de boeking(en) van Rudolf Das voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rudolf Das, BOEKINGSBUREAU Rudolf Das, BOEKINGSBURO Rudolf Das, ENTERTAINMENTBUREAU Rudolf Das, ENTERTAINMENTBURO Rudolf Das, ARTIESTENBUREAU Rudolf Das, BOEKINGSKANTOOR Rudolf Das, IMPRESARIAAT Rudolf Das, MUZIEKBURO Rudolf Das, MUZIEKBUREAU Rudolf Das, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rudolf Das, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rudolf Das, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rudolf Das.

 

Offerte Rudolf Das aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag