Eigenschappen Ruben Nieuwenhuis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ruben Nieuwenhuis boeken?

Ruben Nieuwenhuis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ruben Nieuwenhuis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ruben Nieuwenhuis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ruben Nieuwenhuis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ruben Nieuwenhuis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ruben Nieuwenhuis

Waarom een lokale expert om advies vragen, als de hele wereld beschikbaar is voor uw bedrijf?

Ruben is een incubator en innovatie expert. Hij pendelt tussen Nederland en San Francisco om snelgroeiende bedrijven een goede landing te geven. In diverse innovatie projecten van Nederlandse grote merken wordt hij gevraagd vanwege de verbinding die hij kan leggen naar de nieuwste technologie en zijn directe relatie met Amerikaanse en Nederlandse start-up ondernemers. Ruben is veelgevraagd spreker en zijn publiek geniet van de vele praktijkvoorbeelden die hij uit Silicon Valley meeneemt. Inmiddels zijn veel organisaties geïnspireerd geraakt door zijn lezingen waarin hij doet inzien ‘hoe Start-ups denken handelen’.

De innovatie dynamiek van startende ondernemers kent andere regels dan grote organisaties gewend zijn. Deze start-up mindset is er eentje van: het openlijk delen van ideeën, het experimenteren, fouten durven maken, in kleine stappen het business model ontrafelen en de ambitie om te schalen en om uiteindelijk de wereld te veroveren. Ruben snapt de houding en tools waarmee in Silicon Valley zowel kleine bedrijven als de merken Google, Apple en Twitter innoveren. Ook weet hij hoe een organisatie langzaam deze nieuwe inzichten en gedrag zich eigen kan maken. Het zogenoemde Lean Startup denken is inmiddels door de eerste grote bedrijven ingebed in hun product ontwikkelingsproces. 

In zijn presentatie ‘Terug naar de Garage’ laat hij zien hoe eenvoudig en leuk vernieuwing kan zijn. Nieuwenhuis sprak op vermaarde plaatsen als het MIT te Boston en TEDx, maar net zo lief spreekt hij in de aula van een basisschool of een gemeentehuis. Innovatie is namelijk van iedereen en hij weet het onderwerp sprekend te maken voor elke medewerker van uw organisatie. Het is smullen van de laatste trends en nieuws uit de meest creatieve plek ter wereld, Silicon Valley!

Ruben is ook te vragen voor het specifieke onderwerp: Lean Startup. Deze markt-ontwikkelingsaanpak wordt door steeds meer innovatie teams en startups gebruikt. De oorsprong van de aanpak ligt in Silicon Valley. Veel startups hebben geleerd hoe ze hun slaagkans kunnen vergroten en bekende merken en producten zoals AirBNB, Uber, Google Glass en de Facebook Like button komen voort uit deze methode. Dat Lean Startup wordt gebruikt door startups wereldwijd is inmiddels bekend. Maar steeds meer innovatie teams van grote bedrijven zijn ook de principes hiervan aan het incorporeren.

Ruben Nieuwenhuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ruben Nieuwenhuis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ruben Nieuwenhuis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ruben Nieuwenhuis en de eventuele overige kosten om een optreden van Ruben Nieuwenhuis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ruben Nieuwenhuis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ruben Nieuwenhuis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ruben Nieuwenhuis checken, een gratis optie plaatsen op Ruben Nieuwenhuis en de boeking(en) van Ruben Nieuwenhuis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ruben Nieuwenhuis, BOEKINGSBUREAU Ruben Nieuwenhuis, BOEKINGSBURO Ruben Nieuwenhuis, ENTERTAINMENTBUREAU Ruben Nieuwenhuis, ENTERTAINMENTBURO Ruben Nieuwenhuis, ARTIESTENBUREAU Ruben Nieuwenhuis, BOEKINGSKANTOOR Ruben Nieuwenhuis, IMPRESARIAAT Ruben Nieuwenhuis, MUZIEKBURO Ruben Nieuwenhuis, MUZIEKBUREAU Ruben Nieuwenhuis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ruben Nieuwenhuis, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ruben Nieuwenhuis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ruben Nieuwenhuis.

 

Offerte Ruben Nieuwenhuis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag