Eigenschappen Rube van Poelgeest boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rube van Poelgeest boeken?

Rube van Poelgeest boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rube van Poelgeest.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rube van Poelgeest.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rube van Poelgeest ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rube van Poelgeest plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rube van Poelgeest

Ervaren bestuurder in de ICT-sector
Rube van Poelgeest heeft zich begin 2012 aan Itium ICT verbonden als commissaris en vaste adviseur van de directie. Van Poelgeest is een ervaren bestuurder in de ICT-sector en heeft bij Organon en Achmea de rol van CIO vervult. Op dit moment is Van Poelgeest naast zijn rol als commissaris vertegenwoordiger voor HIMSS Analytics in Europa en schrijver voor het CIO Magazine.Van Poelgeest houdt de directie scherp tijdens een maandelijks overleg, ondersteunt bij het formuleren van strategische doelstellingen en helpt om vooruitstrevende oplossingen te bieden aan haar klanten. Rube van Poelgeest voorziet zakelijke dienstverleners in de Randstad met 1 tot 150 werkplekken van kantoorautomatisering met strategische inzet van cloud technologie.Hij kent elke klant en zijn werkwijze. De combinatie van kennis en ervaring met maakt dat wij onze klanten zeer accuraat kunnen adviseren om de juiste keuzes te maken op ICT-gebied. Onderdeel daarvan is het bieden van vaste beheercontracten, waarmee de optimale prestatie en continuïteit van de ICT omgeving is gewaarborgd.De strategische inzet van cloud technologie is voor dit bedrijf de kern bij elk advies. Zij zijn is gespecialiseerd in Microsoft Office 365 en hiervoor ook door Microsoft gecertificeerd.Rube van Poelgeest heeft in het tijdschrift CIO Magazine de vaste rubriek “CIO in de zorg”, waarvoor hij personen interviewt die werkzaam zijn in de zorg-ICT.

Rube van Poelgeest boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rube van Poelgeest.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rube van Poelgeest, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rube van Poelgeest en de eventuele overige kosten om een optreden van Rube van Poelgeest mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rube van Poelgeest.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rube van Poelgeest. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rube van Poelgeest checken, een gratis optie plaatsen op Rube van Poelgeest en de boeking(en) van Rube van Poelgeest voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rube van Poelgeest, BOEKINGSBUREAU Rube van Poelgeest, BOEKINGSBURO Rube van Poelgeest, ENTERTAINMENTBUREAU Rube van Poelgeest, ENTERTAINMENTBURO Rube van Poelgeest, ARTIESTENBUREAU Rube van Poelgeest, BOEKINGSKANTOOR Rube van Poelgeest, IMPRESARIAAT Rube van Poelgeest, MUZIEKBURO Rube van Poelgeest, MUZIEKBUREAU Rube van Poelgeest, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rube van Poelgeest, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rube van Poelgeest, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rube van Poelgeest.

 

Offerte Rube van Poelgeest aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag