Eigenschappen Rosier Benoit boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rosier Benoit boeken?

Rosier Benoit boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rosier Benoit.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rosier Benoit.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rosier Benoit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rosier Benoit plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rosier Benoit

Succes hebben kun je leren!

Rosier Benoit is een warme, inspirerende en succesvolle spreker op het gebied van bewustzijn creëren, communicatie, (veranderings)processen, leiderschap en het motiveren van individuen en groepen.

Hij heeft ervaring opgedaan bij de beste coaches/trainers over de hele wereld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit zijn o.a. Anthony Robbins, Deepak Chopra, John Gray en Brian Tracy. Hij leerde hoe hij zichzelf en andere mensen effectief kon inspireren en een positieve wending aan hun leven kon geven.

Hij geeft naast seminars, individuele- en groepscoaching sessies, lezingen en workshops. Hij schrijft columns en (song)teksten voor mensen die kracht, succes, inzicht en/of motivatie nodig hebben of willen.

Het is zijn passie om zijn inzicht te vergroten en zo over meer keuzes te beschikken. Keuzes die hem in staat stellen zijn leven in te richten op een zin- en succesvolle manier en dit over te brengen aan anderen. Door technieken vanuit zijn verschillende invalshoeken toe te passen, haalt hij het beste uit mensen naar boven. Hij zet ze in hun kracht, waardoor ze op de juiste momenten (bijvoorbeeld bij onderhandelingen) sterk zijn, haalt negatieve gevoelens weg en versterkt de positieve gevoelens, geeft inzicht, zet lijnen uit en laat mensen beter functioneren.

Rosier’s stijl is interactief, inspirerend, dynamisch, humoristisch en tegelijkertijd ook rustgevend en gericht op bezinning en groei. Hierdoor is zijn presentatie zowel op inhoud als resultaat gericht. Zijn sterke kant bij zijn persoonlijke en groepscoaching is zijn snelle inlevingsvermogen in de behoefte van de mensen. On the spot voelt u veranderingen als leider in uzelf plaats vinden. Zijn diverse technieken laden uw evenementen, zoals congressen, jaarvergaderingen, inspiratie- en groeisessies, sales meetings en/of andere speciale gelegenheden, met een positieve energie.

Rosier Benoit boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rosier Benoit.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rosier Benoit, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rosier Benoit en de eventuele overige kosten om een optreden van Rosier Benoit mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rosier Benoit.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rosier Benoit. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rosier Benoit checken, een gratis optie plaatsen op Rosier Benoit en de boeking(en) van Rosier Benoit voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rosier Benoit, BOEKINGSBUREAU Rosier Benoit, BOEKINGSBURO Rosier Benoit, ENTERTAINMENTBUREAU Rosier Benoit, ENTERTAINMENTBURO Rosier Benoit, ARTIESTENBUREAU Rosier Benoit, BOEKINGSKANTOOR Rosier Benoit, IMPRESARIAAT Rosier Benoit, MUZIEKBURO Rosier Benoit, MUZIEKBUREAU Rosier Benoit, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rosier Benoit, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rosier Benoit, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rosier Benoit.

 

Offerte Rosier Benoit aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag