Eigenschappen Rosalie de Wildt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rosalie de Wildt boeken?

Rosalie de Wildt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rosalie de Wildt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rosalie de Wildt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rosalie de Wildt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rosalie de Wildt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rosalie de Wildt

Wijsbegeerte en spiritualiteit

Ter afronding van haar studie Wijsbegeerte aan de VU in Amsterdam vergeleek Rosalie de Wildt de huidige tijdsdruk, zoals velen van ons die aan den lijve ondervinden, met de opvatting van het tijdsbegrip van de Franse filosoof Henri Bergson.

Dit onderwerp heeft nog steeds haar speciale interesse.

Rosalie de Wildt was als docente verbonden aan de VU cursus ‘wijsbegeerte en spiritualiteit’. Daarnaast schijft ze artikelen, korte verhalen en vertaalt ze filosofische teksten uit het Frans.

Publicaties o.a. in: Het nut van de filosofie(Damon, 2004) en in Filosoferen over eindeloos bewustzijn( Ten Have, 2009)

De laatste jaren houdt ze regelmatig ‘luchtige’ lezingen, die zich kenmerken door een grote toegankelijkheid.

Met een filosofische knipoog stelt zij, in overleg met de opdrachtgever, vragen als:

Rosalie de Wildt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rosalie de Wildt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rosalie de Wildt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rosalie de Wildt en de eventuele overige kosten om een optreden van Rosalie de Wildt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rosalie de Wildt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rosalie de Wildt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rosalie de Wildt checken, een gratis optie plaatsen op Rosalie de Wildt en de boeking(en) van Rosalie de Wildt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rosalie de Wildt, BOEKINGSBUREAU Rosalie de Wildt, BOEKINGSBURO Rosalie de Wildt, ENTERTAINMENTBUREAU Rosalie de Wildt, ENTERTAINMENTBURO Rosalie de Wildt, ARTIESTENBUREAU Rosalie de Wildt, BOEKINGSKANTOOR Rosalie de Wildt, IMPRESARIAAT Rosalie de Wildt, MUZIEKBURO Rosalie de Wildt, MUZIEKBUREAU Rosalie de Wildt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rosalie de Wildt, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rosalie de Wildt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rosalie de Wildt.

 

Offerte Rosalie de Wildt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag