Eigenschappen Roos Wouters boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Roos Wouters boeken?

Roos Wouters boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Roos Wouters.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Roos Wouters.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Roos Wouters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Roos Wouters plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Roos Wouters

Het Nieuwe Werken Werkt!: de nieuwe werknemer zorgt en de nieuwe ouder werkt. Het is tijd voor Het Nieuwe Werken

Roos Wouters is in 2000 afgestudeerd als politicoloog aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is voorzitter van de Stichting Het Nieuwe Werken Werkt! en werkt daarnaast als freelance publicist, adviseur, debatleider en is vaste columnist bij Samhoud Women. In 2006 won ze bij nrc.next een essayprijs, en eind 2008 verscheen bij uitgeverij Augustus haar debuut ‘FUCK! ik ben een feminist’.

Roos Wouters, Voorzitter van de Stichting Het Nieuwe Werken Werkt!, geeft lezingen en adviezen aan overheid en bedrijfsleven

Als voorzitter van de Stichting Het Nieuwe Werken Werkt! geeft Roos Wouters lezingen, adviezen en workshops aan overheid en bedrijfsleven over het Nieuwe Werken met als doel Het Nieuwe Werken tot een succes voor iedereen te maken. Het Nieuwe Werken dient namelijk niet alleen een economisch belang maar ook een maatschappelijk belang: Een vitale economie wordt gedragen door vitale werknemers. Werknemers die slim werken en slim reizen zorgen niet alleen voor hun eigen duurzame vitaliteit maar voor die van de werknemer van morgen!

Bij de stichting Werkende Ouders en de Man Kind Stichting is Roos bestuurslid en bij WOMEN Inc., een platform voor vrouwen die voor verandering staan, is ze aanvoerder van een New Girls Netwerk; een denktank die kijkt wat er nodig is om het ouderschap te emanciperen zodat het past in het dagelijks leven van werkende ouders.

Roos Wouters pleit op een luchtige manier voor emancipatie van vrouwen én mannen en bedacht hiervoor de term femanisme. Hiermee hoopt zij de emancipatie een nieuwe impuls te geven waarbij mannen geen vijanden zijn, kinderen geen hinderen en waarbij werknemers en werkgevers in staat zijn om alle taken en talenten flexibel te benutten en te behouden.

Over Roos Wouters wordt gezegd dat ze de werk/privé balans goed, eerlijk, treffend en zonder de loodzware erfenis van de vrouwen beweging, in kaart kan brengen. Ze heeft een goed gevoel voor de tijd en wat er nu leeft en blijf niet hangen in klagen en aanklagen. Ze houdt ervan om zware onderwerpen met een dosis humor te verlichten en is niet bang om hardop te denken. Hierdoor verlaagd ze de drempel om mee te denken en samen tot oplossingen te komen in plaats van stelling te nemen.

Roos enthousiasmeert, activeert en stimuleert. Ze is energiek, authentiek, sprankelend, oorspronkelijk en oplossingsgericht. Met een helikopterview weet ze het publiek, of het nu uit directeuren, huisvrouwen of jongeren bestaat, los te maken van de dagelijkse praktijk en hen met verbeeldingskracht, humor en enthousiasme tot vernieuwende en creatieve inzichten te laten komen.

De kwestie die Wouters bespreekbaar maakt en waarover zij adviseert is niet enkel een kwestie met een maatschappelijk belang, maar ook met een duidelijk economisch belang. Geestelijke gezondheid van de werknemer bepaalt de kwaliteit en inzetbaarheid van een van de belangrijkste productiemiddelen van onze kennisintensieve economie: de mens. Het combineren van werk en zorg en de veranderende wensen van werknemers is daarom een onderwerp van betekenis voor elk bedrijf dat haar winst op het gebied van productiviteit, loyaliteit en inzetbaarheid wil behouden of vergroten. Investeren in menselijk kapitaal door een andere manier van kijken, denken en werken, is de kernboodschap van Roos Wouters.

 

Roos Wouters boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Roos Wouters.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Roos Wouters, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Roos Wouters en de eventuele overige kosten om een optreden van Roos Wouters mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Roos Wouters.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Roos Wouters. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Roos Wouters checken, een gratis optie plaatsen op Roos Wouters en de boeking(en) van Roos Wouters voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Roos Wouters, BOEKINGSBUREAU Roos Wouters, BOEKINGSBURO Roos Wouters, ENTERTAINMENTBUREAU Roos Wouters, ENTERTAINMENTBURO Roos Wouters, ARTIESTENBUREAU Roos Wouters, BOEKINGSKANTOOR Roos Wouters, IMPRESARIAAT Roos Wouters, MUZIEKBURO Roos Wouters, MUZIEKBUREAU Roos Wouters, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Roos Wouters, ARTIESTENBOEKINGSBURO Roos Wouters, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Roos Wouters.

 

Offerte Roos Wouters aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag