Eigenschappen Roos Schlikker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Roos Schlikker boeken?

Roos Schlikker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Roos Schlikker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Roos Schlikker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Roos Schlikker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Roos Schlikker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Roos Schlikker

Columnist, schrijver, tafeldame
Roos Schlikker (1975) begint na haar studies Nederlands en Communicatiewetenschap in 1998 als journalist bij het financiële tijdschrift FEM/de week. Na twee jaar over economie te hebben geschreven wil ze haar focus verbreden. Ze neemt ontslag en begint als freelance journalist. Ze schrijft voor talloze titels waaronder De Volkskrant, Quote en Vrij Nederland. Ook heeft ze enkele jaren een eigen interviewrubriek in HP/De Tijd: 51 vrijpostige vragen aan.In 2008 verschijnt haar boek Het eerste miljoen is het moeilijkst (Prometheus) over het leven van miljonairs en in 2012 het literaire non-fictiewerk Ik wens je het onmogelijke (Nieuw Amsterdam) over levensbeeindiging bij wilsonbekwamen. Ook zijn er diverse toneelstukken van haar in premiere gegaan. Volgend jaar verschijnt bij Atlas Contact haar eerste roman.Momenteel werkt Schlikker voornamelijk als columnist en opiniemaker. Ze heeft vaste columns in Het Parool, Intermediair en TPO Magazine. Daarnaast is ze lid van het Mediaforum op Radio 1 en regelmatig te zien als tafeldame bij De Wereld Draait Door.Naast schrijven en opiniemaken doet Roos ook presentatiewerk. Zo presenteerde ze onder meer de bekende Open Bak van Theater de Engelenbak en enkele theatrale lezingen. Ook presenteerde ze diverse congressen, onder meer voor de NVJ.

Roos Schlikker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Roos Schlikker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Roos Schlikker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Roos Schlikker en de eventuele overige kosten om een optreden van Roos Schlikker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Roos Schlikker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Roos Schlikker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Roos Schlikker checken, een gratis optie plaatsen op Roos Schlikker en de boeking(en) van Roos Schlikker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Roos Schlikker, BOEKINGSBUREAU Roos Schlikker, BOEKINGSBURO Roos Schlikker, ENTERTAINMENTBUREAU Roos Schlikker, ENTERTAINMENTBURO Roos Schlikker, ARTIESTENBUREAU Roos Schlikker, BOEKINGSKANTOOR Roos Schlikker, IMPRESARIAAT Roos Schlikker, MUZIEKBURO Roos Schlikker, MUZIEKBUREAU Roos Schlikker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Roos Schlikker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Roos Schlikker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Roos Schlikker.

 

Offerte Roos Schlikker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag