Eigenschappen Roos Lubbers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Roos Lubbers boeken?

Roos Lubbers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Roos Lubbers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Roos Lubbers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Roos Lubbers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Roos Lubbers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Roos Lubbers

Het onbewuste effect van geur

Geur is instinct

Geur is contact

Geur doet iets met je… en je neus liegt nooit

70% van al onze communicatie verloopt onbewust. Geur speelt hierbij een belangrijke rol. Het effect van geur is zo primair en vanzelfsprekend dat we er met ons verstand vaak aan voorbij gaan. De geur die wij verspreiden is echter van wezenlijk belang. We kiezen er zelfs onze partner op uit!

Roos Lubbers (1969) maakt mensen op een inspirerende en bevlogen wijze bewust van het effect van geuren. Roos ‘beziet’ de wereld in termen van geuren. Herinneringen, ontmoetingen, alles wordt vertaald in geuren. Zij laat tijdens haar lezingen mensen weer ‘voelen’ met hun neus. Het blijft altijd weer bijzonder wat het effect van geuren op de aanwezigen is. Allerlei aroma’s verrassen hun neuzen, ze worden erdoor geraakt. De kindertijd komt boven of ze herinneren zich weer hun eerste jeugdliefde. Geur is oorspronkelijk en authentiek.

Van jongs af aan is Roos in de ban van geuren. Van elke persoon, hoe lang ook geleden, weet zij wie welke geur droeg en waar en wanneer het was. Na haar opleiding Communicatie werd op haar 20e haar neus getest bij de geurfabrikant International Flavour and Fragrance (IFF) in Hilversum. Op haar 30e startte zij haar eigen onderneming Saela, waar alles draait om geurbeleving. Het begon met workshops waarin deelnemers een eigen geur creëerden met de zuiverste essentiële oliën. Vele bedrijven zoals Rabobank, KPMG, Miele, l’Oreal en Peugeot hebben al een geurervaring van Roos genoten. 

De Saela onderneming draait inmiddels ruim 10 jaar met succes en is uitgebreid met allerlei geuractiviteiten, waaronder persoonlijke parfumconsulten en lezingen.  Roos Lubbers heeft bovendien diverse tv- en radio presentaties op haar naam staan en wordt regelmatig geconsulteerd als autoriteit op geurgebied.

In het bedrijfsleven wordt geur tegenwoordig uitvoerig ingezet als ondersteuning van merkbeleving in winkels. Het werkt verkoopstimulerend en is, ofschoon al eeuwenoud, zeer innovatief. Geur is identiteit en maakt vertrouwd. Geur maakt dat je door de consument wordt ‘gezien’ en herkend. Het lokt…

Roos Lubbers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Roos Lubbers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Roos Lubbers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Roos Lubbers en de eventuele overige kosten om een optreden van Roos Lubbers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Roos Lubbers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Roos Lubbers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Roos Lubbers checken, een gratis optie plaatsen op Roos Lubbers en de boeking(en) van Roos Lubbers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Roos Lubbers, BOEKINGSBUREAU Roos Lubbers, BOEKINGSBURO Roos Lubbers, ENTERTAINMENTBUREAU Roos Lubbers, ENTERTAINMENTBURO Roos Lubbers, ARTIESTENBUREAU Roos Lubbers, BOEKINGSKANTOOR Roos Lubbers, IMPRESARIAAT Roos Lubbers, MUZIEKBURO Roos Lubbers, MUZIEKBUREAU Roos Lubbers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Roos Lubbers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Roos Lubbers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Roos Lubbers.

 

Offerte Roos Lubbers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag