Eigenschappen Ronald Ligtenberg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ronald Ligtenberg boeken?

Ronald Ligtenberg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ronald Ligtenberg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ronald Ligtenberg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ronald Ligtenberg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ronald Ligtenberg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ronald Ligtenberg

Expert / Docent Imagineering, event management en sociaal ondernemerschap
Ronald Ligtenberg is een Possibilizer: iemand die denkt en handelt vanuit de gedachte: “Wat kan er wel?”. Zo heeft hij muziekevenementen voor doven georganiseerd, fotografieprojecten voor blinden gerealiseerd en is hij tegenwoordig bezig met workshops lichaamstaal voor corporate managers waarbij dove trainers gebruik maken van hun zogenaamde beperking. Zijn bedrijven Skyway en 6D creations  zijn wereldwijd actief met het verzorgen van toegankelijke projecten, waarbij zintuigprikkeling en Imagineering (het regisseren van een believing) centraal staat.Zijn voornaamste project is Sencity, een muziekevenement waarbij zowel dove als horende bezoekers genieten van trillende dansvloeren, een aromajockey die geuren verspreid, smaaksensaties die passen bij de muziek, videoprojecties, lichteffecten, en expressieve sign dancers. Dit concept is inmiddels uitgevoerd in heel Europa, Miami, Sao Paulo, Johannesburg, Sydney en Nieuw Zeeland. Gestart vanuit de gedachte: “een probleem is een springplank naar t volgende level” is hij momenteel bezig met het opzetten van een bedrijf in Londen.Ronald Ligtenberg houdt van ‘practice what you preach’. Zijn presentaties over zintuigprikkeling, sociaal ondernemerschap en imagineering worden al snel uitgebreid met geur- en smaakprikkelingen. Gecombineerd met persoonlijke verhalen raakt u gegarandeerd geïnspireerd en krijgt u nieuwe inzichten over hoe u uw organisatie of producten meer tot leven kan laten komen.  

Ronald Ligtenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ronald Ligtenberg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ronald Ligtenberg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ronald Ligtenberg en de eventuele overige kosten om een optreden van Ronald Ligtenberg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ronald Ligtenberg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ronald Ligtenberg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ronald Ligtenberg checken, een gratis optie plaatsen op Ronald Ligtenberg en de boeking(en) van Ronald Ligtenberg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ronald Ligtenberg, BOEKINGSBUREAU Ronald Ligtenberg, BOEKINGSBURO Ronald Ligtenberg, ENTERTAINMENTBUREAU Ronald Ligtenberg, ENTERTAINMENTBURO Ronald Ligtenberg, ARTIESTENBUREAU Ronald Ligtenberg, BOEKINGSKANTOOR Ronald Ligtenberg, IMPRESARIAAT Ronald Ligtenberg, MUZIEKBURO Ronald Ligtenberg, MUZIEKBUREAU Ronald Ligtenberg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ronald Ligtenberg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ronald Ligtenberg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ronald Ligtenberg.

 

Offerte Ronald Ligtenberg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag