Eigenschappen Roland van Veen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Roland van Veen boeken?

Roland van Veen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Roland van Veen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Roland van Veen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Roland van Veen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Roland van Veen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Roland van Veen

Begeleider creativiteitsprocessen van probleemformulering tot de implementatiefase

Roland van Veen studeerde Kunstmanagement (Bedrijfskunde/Theaterwetenschap) aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na een aantal jaren producer te zijn geweest bij een televisieproducent in Amsterdam startte hij zijn loopbaan bij de KRO in 1993.

Zijn vooropleiding, Nima-B, Auteursrecht aan de Universiteit van Utrecht, Merkmanagement aan de Rijksuniversiteit van Groningen én de deskundigheidsopleiding van het COCD vormden een perfecte mix om bij de KRO het proces van waardenmarketing oftewel ‘Concepting’ in gang te zetten. Dit houdt in dat (creatieve) product- en diensteninnovatie gerealiseerd wordt vanuit de kernwaarden van de organisatie.

Met concepting hield hij zich aanvankelijk bezig vanuit zijn functie als Hoofd Communicatie en Marketing, maar sinds twee jaar is innovatie zijn hoofdtaak geworden.

Zowel binnen als buiten de KRO begeleidt hij – samen met collega Trudi Willenborg – creativiteitsprocessen van de probleemformulering tot de implementatiefase.

Roland van Veen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Roland van Veen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Roland van Veen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Roland van Veen en de eventuele overige kosten om een optreden van Roland van Veen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Roland van Veen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Roland van Veen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Roland van Veen checken, een gratis optie plaatsen op Roland van Veen en de boeking(en) van Roland van Veen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Roland van Veen, BOEKINGSBUREAU Roland van Veen, BOEKINGSBURO Roland van Veen, ENTERTAINMENTBUREAU Roland van Veen, ENTERTAINMENTBURO Roland van Veen, ARTIESTENBUREAU Roland van Veen, BOEKINGSKANTOOR Roland van Veen, IMPRESARIAAT Roland van Veen, MUZIEKBURO Roland van Veen, MUZIEKBUREAU Roland van Veen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Roland van Veen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Roland van Veen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Roland van Veen.

 

Offerte Roland van Veen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag