Eigenschappen Roland van Kralingen MBA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Roland van Kralingen MBA boeken?

Roland van Kralingen MBA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Roland van Kralingen MBA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Roland van Kralingen MBA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Roland van Kralingen MBA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Roland van Kralingen MBA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Roland van Kralingen MBA

Internationaal marketingstrateeg

Roland van Kralingen behoort tot de top 2 marketingconsultant van ons land, bovendien ook auteur van een reeks van zeer succesvolle boeken op het raakval van marketing, innovatie, branding en management. Hij kan bogen op een zeer rijke ervaring en weet praktijk en theorie zeer knap aan elkaar te koppelen.

Roland van Kralingen studeerde in Engeland waar hij zijn MBA haalde. Na een aantal jaren bij grote reclamebureaus als strategy director te hebben gewerkt, richtte hij TBWA op in Nederland en Spanje. Hij verbleef ook geruime tijd in Japan waar hij werkte voor het grote Japanse reclamebureau Hakuhodo en voor Nissan. Hij was verantwoordelijk voor de Europese operatie. Daarnaast opereerde hij vooral als internationale marketingstrateeg, onder ander voor Nissan, Beiersdorf, Mölnlycke en Gervais Danone.

Toen TBWA in 1991 werd verkocht aan Omnicom vertrok Roland van Kralingen en werd directeur (ad interim) van de Nederlandse Herstructurerings Maatschappij, een onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken en was hij betrokken bij de herstructurering van bedrijfstakken in Oost-Europa.

Eind 1993 richtte hij met twee partners de Positioneringsgroep op. Dit bureau adviseert bij het nemen van strategische beslissingen op het gebied van positioneringsstrategie en merkmanagement.

Begin april 2005 richtte hij met drie partners de Positioneringsgroep op. Dit bureau richt zich op waarde innovatie van merken met de entrepreneur als uitgangspunt.

Hij geniet nationaal maar ook internationaal de reputatie van een man die nieuwe inzichten brengt en is onder andere partner bij de SageGroup in Boston die grote internationale bedrijven adviseert in hun groeistrategie.

Roland van Kralingen heeft een aantal boeken gepubliceerd:

Het Territorium; over Positioneringsstrategie

Naar 1990. Trends en Ontwikkelingen

Eurobrands

Naar 2020. Trends en Ontwikkelingen + Herziende druk: Tijdreis in Trends. Ontwikkelingen in het nieuwe Millennium

Superbrands. Merken en Markten van Morgen

De Transparante Wereld

Brandworld

De Koppositie

Make Dust or Eat Dust

Roland van Kralingen bekleedt diverse nevenfuncties. Hij is commissaris bij Trendbox, Motorhuis Holding en Praehep. Hij is bestuurslid van het Nationaal Jeugd Orkest en de federatie van Europese jeugdorkesten. Roland van Kralingen is docent bij de Academie voor Management en de Academie voor Ondernemerschap, en gastdocent aan de Erasmus Universiteit (Faculteit Bedrijfskunde).

Een presentatie van hem is altijd een klein feestje: provoceren, humor, leerzaam, nieuwe inzichten, filosoferend en zijn tijd vooruit, maar vooral typerend door de helderheid waarmee hij zaken uitlegt. Als we het moeten samenvatten: zeer inspirerend.

Roland van Kralingen MBA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Roland van Kralingen MBA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Roland van Kralingen MBA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Roland van Kralingen MBA en de eventuele overige kosten om een optreden van Roland van Kralingen MBA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Roland van Kralingen MBA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Roland van Kralingen MBA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Roland van Kralingen MBA checken, een gratis optie plaatsen op Roland van Kralingen MBA en de boeking(en) van Roland van Kralingen MBA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Roland van Kralingen MBA, BOEKINGSBUREAU Roland van Kralingen MBA, BOEKINGSBURO Roland van Kralingen MBA, ENTERTAINMENTBUREAU Roland van Kralingen MBA, ENTERTAINMENTBURO Roland van Kralingen MBA, ARTIESTENBUREAU Roland van Kralingen MBA, BOEKINGSKANTOOR Roland van Kralingen MBA, IMPRESARIAAT Roland van Kralingen MBA, MUZIEKBURO Roland van Kralingen MBA, MUZIEKBUREAU Roland van Kralingen MBA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Roland van Kralingen MBA, ARTIESTENBOEKINGSBURO Roland van Kralingen MBA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Roland van Kralingen MBA.

 

Offerte Roland van Kralingen MBA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag