Eigenschappen Rogier ’t Hooft boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rogier ’t Hooft boeken?

Rogier ’t Hooft boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rogier ’t Hooft.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rogier ’t Hooft.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rogier ’t Hooft ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rogier ’t Hooft plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rogier ’t Hooft

Maakt teams met ambities succesvol

Ooit gewerkt bij het slechtst geleide bedrijf van Nederland? Rogier ‘t Hooft deed het en zag het als een harde leerschool. 10 jaar later maakt hij teams succesvol en turnt hij zelfs de stoffigste afdeling om tot spil van de organisatie.

Of je nu werkt in een team van 2 of 200 man, de basisprincipes voor succes zijn hetzelfde. Rogier leert je in korte tijd hoe je jouw team of project tot een bijzonder succes kan maken. Het publiek krijgt inzicht in patronen die in de weg staan en hoe je dit doorbreekt. Door samen te werken met het publiek laat hij direct ervaren hoe dat werkt. Hij sluit aan bij elk individu in de zaal en durft bespreekbaar te maken wat er echt speelt.

Rogier ‘t Hooft (1975) is oprichter van Bolster. Hij werkt dagelijks aan het succesvol maken van teams met ambities. Professoren van Harvard Business School noemen zijn manier van werken de leiderschapsmethodiek van de 21e eeuw.

Rogier ’t Hooft boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rogier ’t Hooft.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rogier ’t Hooft, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rogier ’t Hooft en de eventuele overige kosten om een optreden van Rogier ’t Hooft mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rogier ’t Hooft.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rogier ’t Hooft. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rogier ’t Hooft checken, een gratis optie plaatsen op Rogier ’t Hooft en de boeking(en) van Rogier ’t Hooft voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rogier ’t Hooft, BOEKINGSBUREAU Rogier ’t Hooft, BOEKINGSBURO Rogier ’t Hooft, ENTERTAINMENTBUREAU Rogier ’t Hooft, ENTERTAINMENTBURO Rogier ’t Hooft, ARTIESTENBUREAU Rogier ’t Hooft, BOEKINGSKANTOOR Rogier ’t Hooft, IMPRESARIAAT Rogier ’t Hooft, MUZIEKBURO Rogier ’t Hooft, MUZIEKBUREAU Rogier ’t Hooft, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rogier ’t Hooft, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rogier ’t Hooft, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rogier ’t Hooft.

 

Offerte Rogier ’t Hooft aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag