Eigenschappen Roelant Oltmans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Roelant Oltmans boeken?

Roelant Oltmans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Roelant Oltmans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Roelant Oltmans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Roelant Oltmans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Roelant Oltmans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Roelant Oltmans

Voormalig bondscoach Nederlands heren hockeyteam

Roelant Oltmans kwam voor het eerst met hockey in contact toen hij acht jaar oud was. Als speler bleef hij zijn club, Pinoké in Amsterdam, trouw totdat een slepende achillespees blessure op 26 jarige leeftijd een einde maakt aan zijn actieve hockey carrière.

Oltmans was op dat moment werkzaam als leraar lichamelijke opvoeding in Leiden, waar hij ook zijn actieve loopbaan als hockeycoach begon. In twee jaar tijd leidde hij Leiden naar een positie in de subtop van het Nederlandse hockey wat hem een overgang naar Bloemendaal opleverde, de club waarmee in 5 jaar tijd 4 keer Nederlands kampioen werd, de Europa Cup 1 veroverde en nationaal zaalhockeykampioen werd. In 2001 werd hij als interim coach voor 6 weken door Bloemendaal ingehuurd wat de club de tweede Europa Cup 1 opleverde.

In 1989 werd Oltmans voor de eerste keer aangesteld als bondscoach. Tegen alle verwachting in leidde hij het Nederlands vrouwenhockeyteam naar het wereldkampioenschap in 1990. Daarna volgde twee wat minder succesvolle jaren met het vrouwenteam.

Desondanks werd Oltmans in 1992 aangesteld als mannenbondscoach. Na een begin met tweede plaatsen op het wereldkampioenschap in 1994 en het Europese kampioenschap in 1995 kwamen vlak daarna de ultieme jaren die leidden tot Olympisch goud in 1996, het wereldkampioenschap in 1998 en het winnen van twee Champions trophy’s. Vlak hierna maakte Oltmans de overstap naar het betaald voetbal en werd hij aangesteld als Algemeen Directeur bij NAC in Breda. Na bijna 4 jaar deze positie bekleed te hebben vertok hij eind 2002 om via Klein Zwitserland en Pakistan in 2005 weer terug te keren als mannen bondscoach.

Na de Olympische Spelen in Beijing is hij na 13 jaar bondscoachschap, waarbij hij vele successen haalde, als technisch directeur en coach van de hockeyclub Laren aan de slag gegaan.

Bij zijn presentaties zal Oltmans ingaan op alle aspecten van teambuilding, leiderschap, recruitment, interne communicatie, structuur en verantwoordelijkheid.

 

Roelant Oltmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Roelant Oltmans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Roelant Oltmans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Roelant Oltmans en de eventuele overige kosten om een optreden van Roelant Oltmans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Roelant Oltmans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Roelant Oltmans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Roelant Oltmans checken, een gratis optie plaatsen op Roelant Oltmans en de boeking(en) van Roelant Oltmans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Roelant Oltmans, BOEKINGSBUREAU Roelant Oltmans, BOEKINGSBURO Roelant Oltmans, ENTERTAINMENTBUREAU Roelant Oltmans, ENTERTAINMENTBURO Roelant Oltmans, ARTIESTENBUREAU Roelant Oltmans, BOEKINGSKANTOOR Roelant Oltmans, IMPRESARIAAT Roelant Oltmans, MUZIEKBURO Roelant Oltmans, MUZIEKBUREAU Roelant Oltmans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Roelant Oltmans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Roelant Oltmans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Roelant Oltmans.

 

Offerte Roelant Oltmans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag