Eigenschappen Roel Welsing boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Roel Welsing boeken?

Roel Welsing boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Roel Welsing.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Roel Welsing.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Roel Welsing ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Roel Welsing plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Roel Welsing

Marketeer of the Year
Roel Welsing is uitgeroepen tot Marketeer of the Year. Als hoofd marketing van Triodos Bank Nederland is hij medeverantwoordelijk voor de groei van 40.000 klanten naar meer dan 260.000 in tien jaar tijd. De financieel dienstverlener wordt door klanten en niet-klanten gezien als een van de meest inspirerende merken van Nederland, met de allerhoogste klanttevredenheid in de sector.De langlopende merkcampagne ‘Volg je hart, gebruik je hoofd’ heeft een Gouden Effie opgeleverd. Roel wil met dit handzame boek marketeers en ondernemers overtuigen van de kansen. Met inspirerende voorbeelden en slimme tips die het marketingrendement van verantwoord ondernemen tastbaar maken. Aangevuld met interviews met vijf topmanagers van Manutan, La Place, Asito, Bavaria en Philips, die laten zien wat succesvol verantwoord ondernemen voor hen en hun organisatie betekent.”De Triodos-campagne laat zien dat met een stijlvolle toonzetting en consequente benoeming en verbeelding het bijzondere karakter van de Triodos Bank effectief, met aantoonbaar resultaat, aan een breed publiek kenbaar is gemaakt.”

Ben Knapen, voorzitter Hoofdjury Effie Awards 2014’Dit boek maakt nieuwe ideeën los.’

Matthijs Bierman, directeur Triodos Bank

Roel Welsing boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Roel Welsing.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Roel Welsing, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Roel Welsing en de eventuele overige kosten om een optreden van Roel Welsing mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Roel Welsing.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Roel Welsing. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Roel Welsing checken, een gratis optie plaatsen op Roel Welsing en de boeking(en) van Roel Welsing voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Roel Welsing, BOEKINGSBUREAU Roel Welsing, BOEKINGSBURO Roel Welsing, ENTERTAINMENTBUREAU Roel Welsing, ENTERTAINMENTBURO Roel Welsing, ARTIESTENBUREAU Roel Welsing, BOEKINGSKANTOOR Roel Welsing, IMPRESARIAAT Roel Welsing, MUZIEKBURO Roel Welsing, MUZIEKBUREAU Roel Welsing, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Roel Welsing, ARTIESTENBOEKINGSBURO Roel Welsing, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Roel Welsing.

 

Offerte Roel Welsing aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag