Eigenschappen Robert van Meer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Robert van Meer boeken?

Robert van Meer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert van Meer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Robert van Meer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Robert van Meer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robert van Meer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Robert van Meer

Crowdsourcing en co-creatie expert
“A rockstar!” (Thierry Pilette, TEDx LouvainLaNeuve), “Thought Leader” (Tim Jansen, TEDx Amsterdam), “een visionair” (Hans Molenaar, Voorzitter Jury Marketing Literatuurprijs) “een must voor elke marketeer” (Max Kohnstamm, Tijdschrift voor Marketing), “Inspirerend” (Laura Buskens, Maastricht University), maar ook de “jongste goeroe die we ooit ons podium gehad hebben” goeroe-lezingen SRM instituut. Robert spreekt rebellig over hoe WhatsApp het bedrijfsleven gaat veranderen. WhatsApp is vandaag Nederlands en werelds’ meest populaire communicatiemiddelen. Het is laagdrempelig en zit in bijna elke broekzak geïnstalleerd. Dat maakt WhatsApp heel interessant voor bedrijven. Maar wat moet je dan doen? Facebook heeft de marketing voorgoed verandert. De verwachting is dat WhatsApp in een paar jaar een even grote impact gaat hebben. Grote en kleine bedrijven hebben WhatsApp ingezet als marktonderzoek kanaal, als webcare tool , als co-creatie middel, als sollicatie instrument en voor ludieke marketing stunts. Robert geeft harde cijfers, inspirerende ideeën, en concrete voorbeelden over wat WhatsApp kan en zal gaan betekenen in het bedrijfsleven… Robert van Meer is een van de kartrekkers geweest die de filosofie van crowdsourcing in Nederland heeft geïntroduceerd. Naast WhastApp spreekt Robert vol passie over de zogenaamde ‘C2B’ (consumer 2 business) verschuiving. Een verschuiving die impact heeft op de zorg, politiek, economie, burgerveiligheid, werkgelegenheid, en alle belangrijke thema’s in ons leven. Robert van Meer is managing partner bij C2B, bestselling en prijswinnend auteur (Beste Marketingboek 2011), en betrokken bij verschillende start-ups, business schools en verantwoordelijk voor veel grote projecten van multinationals (en ook hiermee prijzenwinnend met oa beste marketing campagne van het jaar 2014, DIA Awards). 

Robert van Meer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Robert van Meer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Robert van Meer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Robert van Meer en de eventuele overige kosten om een optreden van Robert van Meer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Robert van Meer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Robert van Meer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Robert van Meer checken, een gratis optie plaatsen op Robert van Meer en de boeking(en) van Robert van Meer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Robert van Meer, BOEKINGSBUREAU Robert van Meer, BOEKINGSBURO Robert van Meer, ENTERTAINMENTBUREAU Robert van Meer, ENTERTAINMENTBURO Robert van Meer, ARTIESTENBUREAU Robert van Meer, BOEKINGSKANTOOR Robert van Meer, IMPRESARIAAT Robert van Meer, MUZIEKBURO Robert van Meer, MUZIEKBUREAU Robert van Meer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Robert van Meer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Robert van Meer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Robert van Meer.

 

Offerte Robert van Meer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag