Eigenschappen Robert Lathouwers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Robert Lathouwers boeken?

Robert Lathouwers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert Lathouwers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Robert Lathouwers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Robert Lathouwers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robert Lathouwers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Robert Lathouwers

Olympisch topsporter over het overwinnen van strubbelingen en het maken van keuzes

De droom

Robert Lathouwers begon als 5 jarig pupilletje al aan atletiek en droomde toen al van de Olympische Spelen. Tot aan zijn 18e jaar heeft hij vooral de meerkamp (tienkamp) gedaan. Omdat zowel de tienkamp als de 400 meter succesvol waren werd hij gedwongen een keuze te maken, vanaf die tijd is hij zich gaan toeleggen op de 400 meter. Helaas haalde hij net niet de aansluiting bij de internationale top door vele hamstringblessures. Hierdoor werd Robert gedwongen weer een keuze te maken; op de 400 meter blijven en nooit de wereldtop halen, stoppen, of het op de 800 meter proberen waar de snelheid net iets lager ligt en dus minder blessure gevoelig zou zijn.

In deze uitdaging ligt eigenlijk een keus besloten die voor Robert’s levensfilosofie bepalend is. Het is dus kiezen tussen de veiligheid van een redelijk resultaat die nooit de top zal reiken of de boel ondersteboven zetten. De risicovolle uitdaging van een nieuwe start, de verkenning van een nieuwe wereld (sprinters en middellange afstandlopers zijn heel verschillend in mentaliteit en trainingsarbeid) maar dan wel een die met passie beleven wordt. Met als eventuele beloning de hoogte van de internationale microkosmos eindelijk bereiken. Dan is de droom van een Olympische participatie niet zo onbereikbaar meer.

Na een goede 800 meter “test” was deze keuze snel gemaakt, dit zou hem worden! Dat bleek een goede keuze te zijn. Binnen 3 maanden stond hij op de WK indoor en behaalde daar de halve finale. Het sprookje kreeg een ongelofelijke gouden rand 3 maanden later: Robert won zijn eerste Grand Prix; de Fanny Blankers Koen (FBK) Games, die in Nederland de belangrijkste internationale wedstrijd van het jaar is. Echter, de tijdslimiet voor de Olympische Spelen 2008 was zo streng dat hij die alsnog niet gelopen had. Terwijl iedereen om hem heen die limiet mogelijk achtte en dit binnen afzienbare tijd, scheurde hij in Duitsland zijn volledige rechter enkelbanden af. Dit was een van zijn laatste limietpogingen. De OS 2008 in Peking leken plotseling heel ver weg… toch niet?!

Op 29 juli nam Robert deel aan de 800 meter in Monaco. Hij perste alles eruit, kwam als een dood vogeltje over finish maar wel met die limiet in zijn binnenzak: 1,44.75 wat niet alleen een persoonlijk record was maar een halve seconde sneller dan de vereiste limiet! In Peking, enkele weken later, strandde Robert net voor de poorten van de halve finale. Hij besloot toen zijn droom te verlengen met een poging tot een tweede deelname aan de OS. Op naar Londen 2012!

Teleurstellingen en dieptepunten

Maar na 2008 raakte Robert zo zwaar geblesseerd dat hij tot 2011 bijna niets aan sport heeft kunnen doen. 3 jaar als topsporter thuis zitten, het lichaam niet belasten. Af en toe een paar weken trainen en daarna weer 4 maanden thuis zitten. De droom leek een nachtmerrie te worden.

Uiteindelijk heeft een operatie ervoor gezorgd dat hij weer kon gaan sporten niet te zwaar maar hij kon weer trainen. Een hele lange en zware revalidatie periode was nodig om hem misschien

weer op het hoogste niveau te krijgen maar of dat ooit nog ging lukken… Achteraf is deze periode ook heilzaam geweest. In die zin dat Robert heeft er mee geleerd dat zijn doorzettingsvermogen nieuwe kansen bood. Niet bij de pakken neerzitten, in jezelf en je capaciteit geloven en door de zure appel van de medische behandelingen heen bijten.

Hoogtepunten

Na een jaar van revalideren liep Robert de Olympische limiet voor Londen 2012 in zijn allereerste wedstrijd. In dit prachtige jaar behaalde hij de finale van de EK en uiteindelijk de halve finale op de Olympische Spelen in Londen.

Presentatie/ verhaal/ clinic/ workshop

Robert Lathouwers neemt je mee in zijn verhaal vol passie, humor en gedrevenheid met ondersteuning van spectaculaire videobeelden. De keuzes, de strubbelingen, blessures, uitschakelingen en overwinningen, alles komt aan bod. Hij koppelt zijn levensverhaal aan het bedrijfsleven daar in het bedrijf ook strubbelingen zijn, keuzes die gemaakt moeten worden. Hoe vang je de blessures in je werk op? Met als einddoel altijd die overwinning, die Olympische Spelen.

 

Robert Lathouwers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Robert Lathouwers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Robert Lathouwers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Robert Lathouwers en de eventuele overige kosten om een optreden van Robert Lathouwers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Robert Lathouwers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Robert Lathouwers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Robert Lathouwers checken, een gratis optie plaatsen op Robert Lathouwers en de boeking(en) van Robert Lathouwers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Robert Lathouwers, BOEKINGSBUREAU Robert Lathouwers, BOEKINGSBURO Robert Lathouwers, ENTERTAINMENTBUREAU Robert Lathouwers, ENTERTAINMENTBURO Robert Lathouwers, ARTIESTENBUREAU Robert Lathouwers, BOEKINGSKANTOOR Robert Lathouwers, IMPRESARIAAT Robert Lathouwers, MUZIEKBURO Robert Lathouwers, MUZIEKBUREAU Robert Lathouwers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Robert Lathouwers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Robert Lathouwers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Robert Lathouwers.

 

Offerte Robert Lathouwers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag