Eigenschappen Rob Prass boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rob Prass boeken?

Rob Prass boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob Prass.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rob Prass.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rob Prass ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob Prass plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rob Prass

Nieuwe (educatieve) concepten met als uitgangspunt: Find – Share – Play

Rob Prass geeft lezingen en trainingen op het gebied van crossmedia en conceptontwikkeling in binnen en buitenland. Thema’s die daarbij vaak aan bod komen zijn:

• Platform overview socialmedia

• Creativiteit en awareness,

• Transmedia Storytelling on multiple platforms

• Serious / applied gaming

Zijn workshops zijn een combinatie van inspiratie, nieuwe kennis en je eigen creativiteit. Interactie tussen de trainer en de deelnemers is de rode draad. Creatieve sessies met deelnemers die een verschillende achtergrond hebben, leveren vaak de beste ideeën op. 

Als jury lid van de categorie “Interactieve vide’s en Games” van de Spin Awards houd hij feeling met zowel de broadcast als de reclame/communicatie wereld. Sinds de jaren 90 is Rob Prass vooral actief met de “nieuwe “media. Interactiviteit en betrokkenheid van de gebruiker/kijker zijn leading in zijn concepten.

Het creëren van awareness onder de makers en de nieuwe spelers in het media veld vullen een groot deel van zijn tijd. Rob Prass begon zijn loopbaan bij de NOS afdeling schooltelevisie. Als programmamaker ontwikkelde en regisseerde hij een groot aantal series in diverse vakgebieden. Van nieuws tot documentair, van animatie tot drama.

 

Rob Prass boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rob Prass.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rob Prass, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rob Prass en de eventuele overige kosten om een optreden van Rob Prass mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rob Prass.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rob Prass. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rob Prass checken, een gratis optie plaatsen op Rob Prass en de boeking(en) van Rob Prass voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rob Prass, BOEKINGSBUREAU Rob Prass, BOEKINGSBURO Rob Prass, ENTERTAINMENTBUREAU Rob Prass, ENTERTAINMENTBURO Rob Prass, ARTIESTENBUREAU Rob Prass, BOEKINGSKANTOOR Rob Prass, IMPRESARIAAT Rob Prass, MUZIEKBURO Rob Prass, MUZIEKBUREAU Rob Prass, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rob Prass, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rob Prass, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rob Prass.

 

Offerte Rob Prass aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag