Rob Kamphues boeken

Eigenschappen Rob Kamphues boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Rob Kamphues boeken?

Rob Kamphues boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob Kamphues.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rob Kamphues.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rob Kamphues ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob Kamphues plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rob Kamphues

Biografie Rob Kamphues

Rob Kamphues wordt in 1960 geboren in Wassenaar en droomt al op jonge leeftijd van een carrière als cabaretier. In 1986 bereikt hij de finales van het Leids Cabaret Festival en een jaar later staat hij met cabaretformatie De Types op de planken in het gezelschap van Hans Riemens. Met diezelfde collega zit hij in 1989 in het panel van het satirische radioprogramma Binnenlandse zaken.

Later begint ook zijn solocarrière. In 1997 verschijnt zijn soloprogramma De Kale Vlakte en in 1999 staat hij met De Hernia van Atlas in het theater. Een jaar later volgt het theaterprogramma Tijd Zat. Rond dezelfde tijd maakt hij zijn televisiedebuut. Zo is hij de inspreker van het nieuws in het programma Kopspijkers en zit hij daar tevens in het actuele panel.

Ervaren spreker, dagvoorzitter en presentator inhuren

Het blijkt het begin van een succesvolle carrière op televisie. Van 2000 tot 2003 presenteert hij op RTL 4 De acht plagen van Rob Kamphues. Een jaar later is hij te bewonderen in het televisieprogramma BNN at Work en voor de gelijknamige omroep maakt hij het programma Kamphues maakt vrienden.

In 2007 volgt een indrukwekkend optreden bij De Lama’s, waar veel Nederlanders voor het eerst kennismaken met zijn talenten als cabaretier en begaafd spreker voor een groot publiek. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer organisaties hem inhuren als presentator, gespreksleider of dagvoorzitter voor uiteenlopende soorten evenementen.

Rob Kamphues: boeken, televisieprogramma’s en lezingen

Intussen blijft hij aan de weg timmeren op televisie. Hij presenteert Robot Wars: The Dutch battles en boekt groot succes bij de KRO met De Reünie en Rapport voor mijn Ouders. Voor dezelfde omroep presenteert hij ook PK, Kamphues Boeit en Kamphues over de kop. In 2007 is hij de presentator van de Nationale Klimaattest.

In tegenstelling tot veel andere presentatoren, ontwikkelt en produceert hij de meeste programma’s zelf. In 2008 start hij daarom zijn eigen televisieproductiebedrijf de Purmer Posse. Daarnaast ontplooit hij tal van andere activiteiten. Zo schrijft hij succesvolle boeken als Naar De Haaien, Inhaalrace en Hoor je me. Net als bij een lezing of optreden als spreker, etaleert hij hier zijn gaven als boeiend verteller en hilarisch cabaretier.

Rob Kamphues als spreker op uw evenement, staat dan ook garant voor een energieke en op maat gemaakte bijdrage. In zijn lezing over de autosport maakt hij niet alleen de perfecte link met het bedrijfsleven, maar ook met uw bedrijf! Ondersteunt met mooie beelden en Rob zijn enthousiaste toelichting, wordt het een lezing waar nog lang over gesproken zal worden.

Rob Kamphues boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rob Kamphues, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rob Kamphues en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rob Kamphues.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rob Kamphues. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rob Kamphues aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag