Eigenschappen Rik Smit FFP boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rik Smit FFP boeken?

Rik Smit FFP boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rik Smit FFP.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rik Smit FFP.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rik Smit FFP ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rik Smit FFP plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rik Smit FFP

Financieel Planner, Mediator, pleitbezorger van financiële opvoeding
Rik Smit is een veelzijdig Financieel Planner en Mediator. Rik is de bedenker en schrijver van Financieel Fit – een boek bedoeld om mensen financieel volwassen te laten worden. Hij blinkt uit in helder taalgebruik en een volledig onafhankelijke mening. Bereid zijn iedere dag te leren, is zijn levensmotto. Levenslang beleggen is zijn boodschap. Een dag niet belegd, is een dag minder budget om van te kunnen leven.Rik Smit zette in 1986 zijn eerste stappen in de financiële wereld. Na 12 leerzame jaren in de verzekeringsbranche vestigde hij zich als zelfstandig financieel planner. Zijn praktijk behoorde tot de eersten die op fee only basis werken. De combinatie met mediation bracht hem bij waar zijn hart van oorsprong ligt – de mens en zijn hulpvraag. Hij is voorzitter van een beroepsvereniging.Een lezing van Rik Smit staat garant voor verbazing en verheldering. Verbazing als emotie hanteert hij om aan te zetten tot nadenken en verdieping. Rik ontrafelt complexe financiële onderwerpen zodat het iedereen helder wordt waar de oplossingen liggen; levenslang beleggen, minimale kosten en minimale belastingdruk. Hij plaveit voor financiële dienstverleners het pad. Beleidsmakers bij de overheid en onderwijs biedt hij nieuwe inzichten. Pensioenuitvoerders helpt hij visie te ontwikkelen over eerlijke en heldere communicatie.

Rik Smit FFP boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rik Smit FFP.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rik Smit FFP, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rik Smit FFP en de eventuele overige kosten om een optreden van Rik Smit FFP mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rik Smit FFP.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rik Smit FFP. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rik Smit FFP checken, een gratis optie plaatsen op Rik Smit FFP en de boeking(en) van Rik Smit FFP voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rik Smit FFP, BOEKINGSBUREAU Rik Smit FFP, BOEKINGSBURO Rik Smit FFP, ENTERTAINMENTBUREAU Rik Smit FFP, ENTERTAINMENTBURO Rik Smit FFP, ARTIESTENBUREAU Rik Smit FFP, BOEKINGSKANTOOR Rik Smit FFP, IMPRESARIAAT Rik Smit FFP, MUZIEKBURO Rik Smit FFP, MUZIEKBUREAU Rik Smit FFP, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rik Smit FFP, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rik Smit FFP, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rik Smit FFP.

 

Offerte Rik Smit FFP aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag