Rijk Hofman

Eigenschappen Rijk Hofman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Rijk Hofman boeken?

Rijk Hofman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rijk Hofman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rijk Hofman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rijk Hofman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rijk Hofman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rijk Hofman

Extra informatie Rijk Hofman

Rijk Hofman (Vlaardingen, 25 april 1997) maakt Snapchats en is YouTuber.

Met zijn 19 jaren jong is Rijk nog een relatief nieuw gezicht in de wereld van social influencers, maar hij weet in een razend tempo de online-doelgroep aan zich te verbinden. Zo is hij onder andere hard aan het groeien met zijn YouTube kanaal en stopt hij minstens zo veel enthousiasme in z’n vermakelijke Snapchat Stories. Rijk heeft zijn naam verbonden aan de Vodafone Snapchat crew, met wie hij elke vrijdag een challenge doet. Daarnaast wordt hij ingezet als vlogger voor BNN’s Proefkonijnen en heeft hij deze zomer voor het YouTube kanaal van Lipton Ice Tea op festivals gestaan om verslag te doen. Zijn lichtelijk sarcastische humor en jonge-honden-enthousiasme zijn verfrissend.

Tegenwoordig is Rijk Hofman actief bij Concentrate Bold waar hij diverse opdrachten moet uitvoeren in een team van bekende YouTubers.

Rijk Hofman en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Rijk Hofman boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rijk Hofman. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rijk Hofman, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Rijk Hofman inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rijk Hofman.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Rijk Hofman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag