Eigenschappen Ridder Drost boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ridder Drost boeken?

Ridder Drost boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ridder Drost.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ridder Drost.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ridder Drost ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ridder Drost plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ridder Drost

Succesvol jong ondernemer

Ridder Drost (24) is vanaf zijn zeventiende ondernemer. Handelaar in vloeibaar goud noemen topkoks hem, Italianen lopen met hem weg vanwege zijn succes met hún product: pure olijfolie uit de beste boomgaarden van Italië. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al een hele ondernemerscyclus achter zich. Met Liquido d’Oro boekte hij aanvankelijk veel succes, maar al snel merkte hij dat een bedrijf uitbouwen minstens zo moeilijk is als het beginnen. Ridder heeft Liquido d’Oro nu solide gefinancierd en werkt hard aan een internationalisering van zijn merk. Al deze kennis en ervaring gebruikt Ridder om andere (jonge) ondernemers te stimuleren en te helpen bij het maken van belangrijke beslissingen.

Ridder werd al meerdere malen genomineerd voor ’25 onder de 25’ van Sprout, stond in zo’n beetje elk managersblad als jong, aanstormend talent en is een veelgevraagd spreker op het gebied van ondernemerschap.

Ridder Liquido d’Oro

Na zijn eindexamen besloot Ridder in Italië te gaan wonen en een tijdje olijven te plukken. Al snel werd Ridders leven gedomineerd door olijfolie. Hij wilde alles te weten komen over het productieproces van dit duizenden jaren oude product, het gebruik en de zoektocht naar de perfecte olie.

Ridder ontdekte ook al snel dat toeristen erg geïnteresseerd zijn in authentieke en op kleine schaal geproduceerde olijfolie. Ze stonden in de rij als hij olijfolieproeverijen hield en zo ontstond het idee van Liquido d’Oro; de ondernemer en de onderneming waren geboren.

Missie

Ridder wil dat iedereen die van lekker eten en koken houdt, zijn olijfolie gaat gebruiken. Omdat het de beste olijfolie is die er is. Om zijn missie kracht bij te zetten ontwierp hij een eigentijds logo, bleef ver weg van ingewikkelde teksten en de traditionele etiketten met olijfbomen en richtte zich op wat hij belangrijk vindt. Een goed voorbeeld zijn de flessen. Om de kwaliteit van de olijfolie zo lang mogelijk goed te houden, ontwikkelde hij speciaal donker glas. Daarnaast introduceerde hij kleurcodes, waardoor de consument makkelijker zijn favoriete olie kan kiezen.

Tupperware-party’s en Sterrenrestaurants

Een slimme verpakking is belangrijk, maar als de olie niet goed is, loopt het uit op niks. En experts hadden al snel door dat Ridders olie topklasse is. Het succes kwam snel. Hij introduceerde zijn olijfolie via Tupperware-achtige bijeenkomsten, en wist al snel sterrenrestaurants te interesseren voor zijn product. Een treffend voorbeeld is hoe Ridder zijn olijfolie bij Le garage van Joop Braakhekke in de keuken kreeg. Hij zat letterlijk net zo lang op de stoep totdat Joop hem binnenliet en vervolgens de olie meteen wilde hebben.

Toen ging het hard. De omzet schoot omhoog, hij trad op in diverse nieuwsrubrieken en werd gevolgd door bladen als Quote. Het kon niet op. Supermarkten begonnen om zijn producten te vragen en dat was precies het moment waarop het mis ging. Hij kreeg zijn handel niet goed gefinancierd en kon daardoor niet voldoen aan zijn contractafspraken. Het gevolg was dat hij werd geconfronteerd met een overname, waarbij hij de hele boel zou verliezen. Van de bank kreeg hij geen cent meer.

Op het dieptepunt was daar opeens een informal investor, die wél wat in Ridder en zijn merk zag. De jonge ondernemer kreeg een stoomcursus boekhouden en bedrijfsvoering en hij moest zijn klantenbestand op orde krijgen. Hij had er nu een ervaren coach bij en dat was precies wat hij nodig had.

Nu staat Ridder voor een nieuw avontuur: online-verkoop. Zijn offline-afzetmarkt staat en breidt gestaag zich uit met nieuwe toprestaurants en andere foodservices. Liquido d’Oro werkt nu aan een steeds grotere online presence, waarbij creativiteit, guerillamarketing, slimme samenwerkingsverbanden en internationalisering een belangrijke rol spelen. Zijn webshop draait inmiddels in vier landen en groeit snel. Liquido d’Oro is een krachtig bedrijf met een prachtig product. En Liquido d’Oro groeit.

 

Ridder Drost boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ridder Drost.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ridder Drost, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ridder Drost en de eventuele overige kosten om een optreden van Ridder Drost mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ridder Drost.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ridder Drost. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ridder Drost checken, een gratis optie plaatsen op Ridder Drost en de boeking(en) van Ridder Drost voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ridder Drost, BOEKINGSBUREAU Ridder Drost, BOEKINGSBURO Ridder Drost, ENTERTAINMENTBUREAU Ridder Drost, ENTERTAINMENTBURO Ridder Drost, ARTIESTENBUREAU Ridder Drost, BOEKINGSKANTOOR Ridder Drost, IMPRESARIAAT Ridder Drost, MUZIEKBURO Ridder Drost, MUZIEKBUREAU Ridder Drost, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ridder Drost, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ridder Drost, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ridder Drost.

 

Offerte Ridder Drost aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag