Eigenschappen Richard Wolfe boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Richard Wolfe boeken?

Richard Wolfe boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Richard Wolfe.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Richard Wolfe.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Richard Wolfe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Richard Wolfe plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Richard Wolfe

Productivity tool & productivity killer

Richard Wolfe is oprichter van Email Handyman en ondernemer in Internet en Telecom gerelateerde bedrijven. Richard helpt bedrijven effectiever met het fenomeen e-mail om te gaan. Maar dan niet door aan de techniek te sleutelen, maar door aan de mensen te sleutelen. Volgens Richard kunnen we met een paar eenvoudige principes het onzelf al een stuk makkelijker maken, waardoor we meer overzicht behouden, effectiever gaan samenwerken en uiteindelijk dus meer gedaan krijgen in minder tijd.

Naast het geven van workshops treedt Richard op als spreker op om tijdens evenementen en congressen het onderwerp van e-mail als “productivity tool productivity killer” onder de aandacht te brengen. Hierbij komen de leuke en minder leuke facetten van e-mail aan bod, wordt het bewustzijn van de groep even wakker geschud van “waar we nou allemaal mee bezig zijn” en krijgt men handige tips mee over hoe je je werkdag effectiever door kan komen.

Richard heeft vele jaren trainingen genoten en in de afgelopen jaren zelf trainingen ontwikkeld en gegeven. Hij is onder andere oprichter van het iWorkSmart forum en seminars. Tevens levert Richard content voor verschillende vormen van media en dankzij zijn Australische achtergrond werkt hij net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

Richard Wolfe boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Richard Wolfe.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Richard Wolfe, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Richard Wolfe en de eventuele overige kosten om een optreden van Richard Wolfe mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Richard Wolfe.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Richard Wolfe. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Richard Wolfe checken, een gratis optie plaatsen op Richard Wolfe en de boeking(en) van Richard Wolfe voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Richard Wolfe, BOEKINGSBUREAU Richard Wolfe, BOEKINGSBURO Richard Wolfe, ENTERTAINMENTBUREAU Richard Wolfe, ENTERTAINMENTBURO Richard Wolfe, ARTIESTENBUREAU Richard Wolfe, BOEKINGSKANTOOR Richard Wolfe, IMPRESARIAAT Richard Wolfe, MUZIEKBURO Richard Wolfe, MUZIEKBUREAU Richard Wolfe, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Richard Wolfe, ARTIESTENBOEKINGSBURO Richard Wolfe, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Richard Wolfe.

 

Offerte Richard Wolfe aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag