Eigenschappen Richard Barrett boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Richard Barrett boeken?

Richard Barrett boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Richard Barrett.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Richard Barrett.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Richard Barrett ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Richard Barrett plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Richard Barrett

Internationaal bekende cultuurconsultant

Richard Barrett is een internationaal bekende cultuurconsultant en spreker over waarden en culturele transformatie. Hij werkt samen met leiders en topfunctionarissen uit Noord- Amerika, Europa en Australië aan waardegedreven organisatieculturen, die mensen versterken, financiële prestaties omhoog stuwen en duurzame ontwikkeling ondersteunen.

 

Barrett is lid van de World Business Academy en was eerder waardecoördinator bij de Wereldbank. Hij heeft de Cultural Transformation Tools® ontwikkeld en is auteur van het boek ‘A Guide to Liberating Your Soul and Liberating the Corporate Soul’. Hij werkt aan twee nieuwe publicaties.

 

Binnenkort verschijnt een uitgebreid artikel in ACADEMY® Magazine. Klik hier om kosteloos een exemplaar van het magazine aan te vragen.

Richard Barrett boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Richard Barrett.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Richard Barrett, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Richard Barrett en de eventuele overige kosten om een optreden van Richard Barrett mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Richard Barrett.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Richard Barrett. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Richard Barrett checken, een gratis optie plaatsen op Richard Barrett en de boeking(en) van Richard Barrett voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Richard Barrett, BOEKINGSBUREAU Richard Barrett, BOEKINGSBURO Richard Barrett, ENTERTAINMENTBUREAU Richard Barrett, ENTERTAINMENTBURO Richard Barrett, ARTIESTENBUREAU Richard Barrett, BOEKINGSKANTOOR Richard Barrett, IMPRESARIAAT Richard Barrett, MUZIEKBURO Richard Barrett, MUZIEKBUREAU Richard Barrett, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Richard Barrett, ARTIESTENBOEKINGSBURO Richard Barrett, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Richard Barrett.

 

Offerte Richard Barrett aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag