Replay

Eigenschappen Replay boeken

Prijs
v.a. 3.495
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Replay boeken?

Replay boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Replay.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Replay.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Replay ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Replay plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Replay

Biografie Replay
Re-Play is een populaire Nederlandse RB formatie afkomstig uit Rotterdam. Alwin Burke was de initiatiefnemer van de groep en trok Henk Waarde aan als groepslid en later sloot ook Sam de Wit zich aan bij de band. Deze harde kern, die sinds 1990 actief is, is altijd de solide basis geweest en vormt tot op de dag van vandaag de groep. Samen met Mark Dakriet vormden ze in de beginperiode de groep Re-Play. In 1992 werden zij tweede in de Soundmixshow van Henny Huisman. Mark besloot in 2002 de groep te verlaten en werd, tijdens een groots afscheidsconcert in de Heineken Music Hall, opgevolgd door Mario Raadswijk. In 2011 kondigde deze eveneens aan een solo carrière te ambiëren en verliet de groep. Sindsdien is Re-Play een driemanformatie.

Eind 1996 bracht Re-Play hun eerste Nederlandstalige single Ik denk aan jou uit. Hiermee veroverde zij in snel tempo heel Nederland. Met de opvolger Kijk om je heen had de groep in 1998 zijn eerste top 40 hit en in de zomer van dat jaar volgde de top 10-hit Ala day (Ik leef alleen voor jou). Datzelfde jaar verscheen ook het debuutalbum Re-Play. Het jaar daarop ging de groep een succesvolle samenwerking aan met de Nederlandse zanger Gordon. Het nummer Never nooit meer werd o single uitgebracht en werd met een top 5-notering de grootste hit voor Re-Play. Voor Gordon betekende het een comeback. De glansrijke carrière van deze vocale groep wordt geïllustreerd door 6 albums en 16 singles (inclusief videoclips). Daarnaast bleven zij ook internationaal niet onopgemerkt en werden zij door onder andere The Backstreet Boys, Destiny’s Child en Lionel Richie gevraagd om hun voorprogramma te verzorgen.

In 2000 stapte de groep over naar platenmaatschappij Columbia Records van Sony. Zij brachten hun tweede album Schaakmat uit. Van dat album verschenen ook de singles Kom dan maar bij mij en Over. Het nummer Over verscheen eveneens op de soundtrack van de film Costa!. De groep won zowel in 2001 als 2002 een TMF Award voor beste Nederlandse RB-groep. Tevens werd hun succes bekroond met een RB Award een gouden en een platina plaat. In 2002 werd ook de samenwerking met Gordon weer opgepakt. Dit leverde de hits Weet dat ik van je hou en Zolang op en het succesvolle duetalbum Gordon Re-Play.

In 2004 verscheen Re-Plays verzamelalbum Vroeger voorbij – 10 jaar Re-Play, met daarop twee nieuwe nummers. Dat jaar won de groep door een groot optreden in Suriname veel populariteit aldaar. In richtte de groep hun eigen platenlabel ‘Music Force’op. Onder dat label begon de groep aan het album Op eigen benen, dat in 2006 verscheen. Tevens begon Re-Play dat jaar aan een theaterprogramma met de titel De trip. In dat programma zingt de groep bekende soul- en Motownnummers. Dit wordt zo goed ontvangen, dat ze het album Dancing the night away uitbracht, met nummers uit hun theatertour. Van 2005-2010 vonden er diverse theatertournees plaats. Naast grote successen in Suriname geniet Re-Play ook grote bekendheid in Indonesië. Zo waren zij zowel in 2010 als 2011 daar voor een tournee. In 2012 ging de reis naar Suriname om op te treden tijdens Suripop.

Re-Play werkt in hun eigen studio continue aan nieuw materiaal. Recentelijk brachten zij een single uit Je bent terug van weggeweest. En ook verscheen hun eerste kerstsingle Beautiful Christmas. Via een vernieuwde website worden de fans op de hoogte gehouden van nieuw materiaal, videoclips en uiteraard alle laatste nieuws omtrent deze RB sensatie. Een optreden van Re-Play staat garant voor een swingend feest.
Replay boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Replay boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Replay.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Replay, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Replay en de eventuele overige kosten om een optreden van Replay mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Replay.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Replay. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Replay checken, een gratis optie plaatsen op Replay en de boeking(en) van Replay voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Replay, BOEKINGSBUREAU Replay, BOEKINGSBURO Replay, ENTERTAINMENTBUREAU Replay, ENTERTAINMENTBURO Replay, ARTIESTENBUREAU Replay, BOEKINGSKANTOOR Replay, IMPRESARIAAT Replay, MUZIEKBURO Replay, MUZIEKBUREAU Replay, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Replay, ARTIESTENBOEKINGSBURO Replay, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Replay.

 

Offerte Replay aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag