Eigenschappen Renzo Deurloo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Renzo Deurloo boeken?

Renzo Deurloo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Renzo Deurloo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Renzo Deurloo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Renzo Deurloo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Renzo Deurloo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Renzo Deurloo

Wie had dat gedacht? Van optiehandelaar op beursplein 5 naar een heuse garnalenpellerij.
Renzo Deurloo (1974) begon zijn carrière als zelfstandig optiehandelaar op Beursplein 5 en heeft nu een sociale onderneming waar ruim 80% van de medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt heeft.Zeven jaar geleden ging het roer drastisch om en starte hij Social Enterprise GreenFox. GreenFox is een sociale onderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid tot specialisten in repeterend werk. Van energiezuinige verlichting tot het pellen van Hollandse garnalen. Alle specialisaties onder 1 dak waarin de kwaliteiten van de medewerker centraal staat.In 2013 behoorde GreenFox bij de 20 snelst groeiende bedrijven van Nederland en inmiddels werken er ongeveer 100 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of zoals GreenFox het zegt; Bij ons werken alleen maar specialisten. Specialisten in repeterend werk. GreenFox heeft diverse nieuwe businessmodellen ontwikkeld zoals de samenwerking met Eneco met wie ze een cocreatie zijn aangegaan waarin ze de investering voor duurzame verlichting van GreenFox 100% vooruit financieren en de terugbetaling hiervan gebeurt uit een gereserveerd deel van de energiebesparing.Verder heeft GreenFox een totaal nieuwe aanpak voor het selecteren en opleiden van medewerkers. Zo krijgen de medewerkers van GreenFox acteerlessen in het maken van een verpletterende eerste indruk.Een goed voorbeeld van een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als core business heeft.Naast zijn werk is Renzo verbonden aan Uneto Vni, Platform MVO, Raad van Anders(Microsoft), Ambassadeur van het werkbedrijf Zuid Holland en diverse andere stuurgroepen om mensen, met een afstand tot de arbeidsmarkt, te betrekken bij de reguliere arbeidsmarkt waaronder (VN, G4-bijeenkomsten, Ministerie Sociale Zaken, Economische Zaken, diverse gemeenten, etc.) Kortom, een (sociale) ondernemer die in kansen en creatieve oplossingen denkt.Specialist op het gebied van de participatiewet en social return in aanbestedingen. Laat je inspireren in de talloze voorbeelden van hoe de GreenFox specialisten werkzaamheden uitvoeren bij gerenommeerde partijen zoals ABN AMRO, Eneco, Strukton, Heijmans, Rijksvastgoedbedrijf, etc.Iedereen heeft een voorsprong op de arbeidsmarkt is de overtuiging van Renzo Deurloo

Renzo Deurloo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Renzo Deurloo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Renzo Deurloo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Renzo Deurloo en de eventuele overige kosten om een optreden van Renzo Deurloo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Renzo Deurloo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Renzo Deurloo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Renzo Deurloo checken, een gratis optie plaatsen op Renzo Deurloo en de boeking(en) van Renzo Deurloo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Renzo Deurloo, BOEKINGSBUREAU Renzo Deurloo, BOEKINGSBURO Renzo Deurloo, ENTERTAINMENTBUREAU Renzo Deurloo, ENTERTAINMENTBURO Renzo Deurloo, ARTIESTENBUREAU Renzo Deurloo, BOEKINGSKANTOOR Renzo Deurloo, IMPRESARIAAT Renzo Deurloo, MUZIEKBURO Renzo Deurloo, MUZIEKBUREAU Renzo Deurloo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Renzo Deurloo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Renzo Deurloo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Renzo Deurloo.

 

Offerte Renzo Deurloo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag