Eigenschappen René Hendriks boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

René Hendriks boeken?

René Hendriks boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van René Hendriks.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van René Hendriks.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van René Hendriks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van René Hendriks plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie René Hendriks

Just-do-it ambassadeur ten behoeve van het stimuleren van zakelijke samenwerkingen.
Verhoog je rendement door intensiever samen te werken met andere bedrijven! Ieder bedrijf heeft samenwerkingspartner, net zoals ieder bedrijf medewerkers en klanten heeft. Waar medewerkers en klanten volop aandacht krijgen, wordt het belang voor aandacht aan samenwerkingspartners over het algemeen (nog) zwaar onderschat. Elk bedrijf dat ACTIEF aan de slag gaat met het BENUTTEN van de KRACHTEN van zijn SAMENWERKINGSPARTNERS en de onderlinge SYNERGIE, blijkt in staat om RESULTATEN TE VERBETEREN.Samen maakt sterkerSamen is voordeligerSamen is leuker en van leuk werk komt goed werk :-)Samen verder. Dat is het credo van René. Sinds 1994 verrijkt hij zakelijke partnerships. In het begin van zijn carrière was hij vooral actief op het gebied van Joint Promotions en schreef hij mee aan het boek ‘Gebundelde Kracht’. Zeer recent verscheen zijn tweede boek ’Supporter van Samenwerkingen (2016)’ gebaseerd op de co-marketingmix. Ook bedacht en organiseerde hij diverse malen het jaarlijks terugkerende KISS evenement waarin hij gemiddeld 200 merken met elkaar liet daten. Voor het verbinden van pure players met traditionele winkelformules en fabrikanten initieerde hij het event Emerce eRetail en vandaag de dag brengt René jaarlijks ruim 100 retailers samen op de derde donderdag van september tijdens Retail. Wat nu? René werkt Aan Zee: hét bureau voor co-creatie in Nederland. Hier werken opdrachtgevers – retailers en merkfabrikanten – gezamenlijk met een strategisch en creatief team aan oplossingen die passen bij de uitdagingen waar we vandaag voor staan. Centraal staat kennisoverdracht en het maken van energie. De presentaties van René hebben steevast een praktische inslag en geven antwoord op de vraag hoe je de kracht van partnershipping vanaf morgen concreet beter kunt benutten.

René Hendriks boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van René Hendriks.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van René Hendriks, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van René Hendriks en de eventuele overige kosten om een optreden van René Hendriks mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van René Hendriks.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor René Hendriks. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van René Hendriks checken, een gratis optie plaatsen op René Hendriks en de boeking(en) van René Hendriks voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT René Hendriks, BOEKINGSBUREAU René Hendriks, BOEKINGSBURO René Hendriks, ENTERTAINMENTBUREAU René Hendriks, ENTERTAINMENTBURO René Hendriks, ARTIESTENBUREAU René Hendriks, BOEKINGSKANTOOR René Hendriks, IMPRESARIAAT René Hendriks, MUZIEKBURO René Hendriks, MUZIEKBUREAU René Hendriks, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU René Hendriks, ARTIESTENBOEKINGSBURO René Hendriks, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR René Hendriks.

 

Offerte René Hendriks aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag