Eigenschappen René Diekstra boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

René Diekstra boeken?

René Diekstra boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van René Diekstra.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van René Diekstra.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van René Diekstra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van René Diekstra plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie René Diekstra

Psychologie als professie en passie
Prof. Dr. René F.W. Diekstra is in binnen- en buitenland een veelgevraagd en hoog gewaardeerd spreker op de onderwerpen Psychologie van Leiderschap, Psychologie voor Managers, Persoonlijke Effectiviteit en Handleiding voor het Brein op het Werk. Hij is als full professor of psychology van de aanvang af verbonden aan University College Roosevelt (UCR) in Middelburg waar hij o.a. Organisational Psychology en Social Psychology doceert. Hij is daar thans emeritus-professor en verantwoordelijk voor het samenwerkingsverband Excellent Learning through Teaching Excellence met de universiteit van Harvard. Hij is oud-hoogleraar aan de Universiteit van Leiden. Hij is voorts werkzaam geweest bij de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) in Geneve als manager van het programma Psychosocial and Behavioral Aspects of Health and Development. Hij is thans ook nog actief als lector Jeugd en Opvoeding aan de Haagse Hogeschool. René Diekstra is auteur van ruim 200 internationale wetenschappelijke tijdschriftpublicaties, richtte het blad Psychologie Magazine op en introduceerde de Cognitieve Gedragstherapie in ons land. Hij adviseert overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties. Zo initieerde en ontwikkelde hij thans nationaal gebruikte programma’s als de Jeugdmonitor, Levensvaardigheden, Voorkomende Ouders en Stadsetiquette/Mensen Maken de Stad. In opdracht van de gemeente Den Haag ontwikkelde hij de Opvoedingscanon.Tot zijn recente publikaties behoren o.a. De kwestie van Geluk, Waardenvolle of Waardenloze Samenleving (met Max van den Berg en Jakop Rigter), De Grondwet van de Opvoeding, Waardig en Vaardig in het Leven. Hoe jongeren sociaal en emotioneel uit te rusten voor de volwassenheid (met Carolien Gravesteijn), De Opvoedingscanon (met Malou van Hintum) en schreef mede de Sociale Agenda van Nederland. Zijn psychologisch-historisch werk, zoals het boek De Macht van een Maitresse (Karakteruitgevers, 2012), over de vermoede zelfdoding van de laatste prins van Condé, krijgt zowel in binnen- en buitenland grote aandacht en zeer positieve ontvangst. 

René Diekstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van René Diekstra.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van René Diekstra, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van René Diekstra en de eventuele overige kosten om een optreden van René Diekstra mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van René Diekstra.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor René Diekstra. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van René Diekstra checken, een gratis optie plaatsen op René Diekstra en de boeking(en) van René Diekstra voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT René Diekstra, BOEKINGSBUREAU René Diekstra, BOEKINGSBURO René Diekstra, ENTERTAINMENTBUREAU René Diekstra, ENTERTAINMENTBURO René Diekstra, ARTIESTENBUREAU René Diekstra, BOEKINGSKANTOOR René Diekstra, IMPRESARIAAT René Diekstra, MUZIEKBURO René Diekstra, MUZIEKBUREAU René Diekstra, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU René Diekstra, ARTIESTENBOEKINGSBURO René Diekstra, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR René Diekstra.

 

Offerte René Diekstra aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag