Eigenschappen René Boender boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

René Boender boeken?

René Boender boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van René Boender.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van René Boender.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van René Boender ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van René Boender plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie René Boender

Great Opportunities; Brain agent, Brand booster, Trendteller & Innovatie futurist!

De wereld is zijn werkterrein (Orlando, NY, LA, Perth, Kaapstad, Milaan, Davos). Als brain-agent is hij betrokken bij de meest uiteenlopende projecten: van Apple tot Albron, Sara-Lee tot Philips, van film en tv tot entertainment parken. Maar ook lokaal is hij actief. René Boender volgt alles op de voet. En gelooft dat alles staat of valt met de kracht van communicatie. René Boender biedt een fontein van ideeën. Hij inspireert vele captains of industry één op één en weet de consument te ‘beraken’. Hij geeft een toelichting op wat was, maar – belangrijker – op wat komen gaat. Een echte trendteller. Aktief als keynote speaker, workshop-booster en brain-agent voor marketing audits! René Boender wist op zijn 5e jaar dat hij reclameman wilde worden. En werd het ook! In hart en nieren… Maar ook marketeer en innovatie specialist. Hij begon zijn carrière als copywriter bij Hansnel en werd al snel ‘ontdekt’ door McCann-Erickson (1983), eerst als account director in Nederland voor klanten Esso, Black Decker, Swatch en Levi’s, en later als ‘area manager Africa/Middle East’ bij McCann in London/N.Y./Atlanta op accounts zoals Coca-Cola, Goodyear, Martini, Nestlé en Unilever. Werd in 1986 uitgeroepen tot ‘rainmaker on Madison Avenue’! Een van de meest succesvolle new business directors ever! In 1989 kwam hij weer terug naar Nederland als new business director en csd bij Mcann Amsterdam op Iglo/Ola, L’Oreal, Black Decker, Isover, Hennes  Mauritz, Maar het internationale bleef kriebelen. Na weer vanuit Londen internationaal te gaan werken koos hij in 1991 om voor zichzelf te beginnen. Eerst als partner bij Catchline (1991-1993) maar helemaal los ging hij met BBCW/YR! Hans Anders, Maaslander Kaas, Wehkamp, KNGF, VSB, Super de Boer, Computrain… het bureau groeide en groeide en werd zelfs bureau van het jaar in het jaar 2000! (gezien door adverteerderogen). Ook de STER hoorde tot de klantenkring en vond met BBCW De Gouden Loekie uit. Nederlands beroemdste reclame prijs! In 1998 vroeg YR René weer actief te worden op het internationale vlak! En opnieuw lukte het: Sony, Danone, Revlon, United Airlines a.o. werden internationaal klant. In september 2000, na ruim 20 jaar in de advertising top league wilde René definitief terug naar Nederland en richtte Great Opportunities op, om mensen en merken te helpen er méér uit te halen. Want als je geen contact weet te maken, krijg je nooit een contract! Nu reist hij met zijn ‘De wereld verandert’-keynote langs internationale podia en is een veel gevraagd spreker op universiteiten en symposia. Maar ook captains of industy praten graag en veel met hem in één op één sessies. Door zijn optredens heeft hij al heel wat bijnamen. De een noemt hem een brain agent, de ander een brandbooster. En iedereen ervaart de ‘energy boost’ die hij teweeg kan brengen. Hij maakt marketing ‘magic’ en motiverend! Hij geeft lezingen over: leiderschap, veranderingen, trends en innovaties!

René Boender boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van René Boender.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van René Boender, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van René Boender en de eventuele overige kosten om een optreden van René Boender mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van René Boender.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor René Boender. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van René Boender checken, een gratis optie plaatsen op René Boender en de boeking(en) van René Boender voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte René Boender aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag