Eigenschappen Rayen Panday boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rayen Panday boeken?

Rayen Panday boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rayen Panday.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rayen Panday.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rayen Panday ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rayen Panday plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rayen Panday

Cabaretier | Tekstschrijver
Zaandammer en voorheen rechtenstudent Rayen Panday (1983) won in 2008 de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Sindsdien speelt hij op verschillende festivals / podia en in theaters door het land. Op dit moment toert hij langs de Nederlandse theaters met zijn tweede avondvullende cabaretvoorstelling ‘Vrijspraak’. Vanaf januari 2016 starten zijn try-outs van zijn derde voorstelling: ‘Niet Verder Vertellen’.In 2008 doet hij voor het eerst een open podium stand up comedy, iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Daar werd hij benaderd om auditie te doen voor het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij in de finale de persoonlijkheidsprijs wint.Na zijn optreden in zo:RAYMANN werd hij tekstschrijver voor het succesvolle tv programma van Jörgen Raymann. Daarna schreef hij ook voor De Dino Show van Jandino Asporaat. Ook is hij o.a. te zien geweest in het tweede seizoen van het AVRO programma Mag ik u kussen? The Comedy Factory, en ‘De Identiteit van Nederland’Sinds 2010 is Rayen een van de vaste comedians bij het Comedy Café in Amsterdam.Internationaal heeft hij succesvolle shows gegeven in Estland, Denemarken, België, India, Frankrijk, Suriname, Curaçao, Aruba, Thailand en de Verenigde Staten. Door de herkenbaarheid van zijn verhalen, zijn persoonlijke verhaal, zijn typetjes en zang weet Rayen zowel in het Nederlands als in het Engels een breed publiek aan te spreken.In augustus 2014 is zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Drie Keer Rayen’ uitgezonden bij de VARA op NPO 3, onlangs is de DVD van Drie Keer Rayen verschenen die o.a. online te bestellen is via bol.com.Op dit moment staat Rayen in de Nederlandse theaters met zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Vrijspraak’. Het is een voorstelling die gaat over je niet meer schuldig hoeven te voelen, en op te houden met de schuld bij anderen neerleggen. Want ook al lijkt het allemaal verdacht, er is niets aan de hand tot het tegendeel bewezen is. Waar rook is, is rook. Waar vuur is, is vuur. Als je een goed pleidooi houdt, kun je overal mee wegkomen.

Rayen Panday boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rayen Panday.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rayen Panday, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rayen Panday en de eventuele overige kosten om een optreden van Rayen Panday mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rayen Panday.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rayen Panday. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rayen Panday checken, een gratis optie plaatsen op Rayen Panday en de boeking(en) van Rayen Panday voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rayen Panday aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag