Eigenschappen prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer boeken?

prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer

Oprichter van de think tank het Civilistisch Appèl in België en Nederland
Tijdens zijn rechtenstudie in Utrecht was Olaf van Boetzelaer al in het sprekerscircuit actief als President van de Algemene Debating Club (A.D.C.) van het Utrechts Studenten Corps.Na zijn studie rechten was hij onder meer advocaat in ‘s-Hertogenbosch en gemeenteraadslid in Vught.Begin jaren 80 van de vorige eeuw zien we hem terug als Hoofd van de Politieke en Economische Analyseafdeling van de destijds  Nederlandse  Inlichtingendienst Buitenland (IDB). Zijn werkzaamheden betroffen onder meer het analyseren van politieke en economische ontwikkelingen in Oost-Europa en de toenmalige Sovjet Unie, Afrika en China en het onderhouden van contacten met buitenlandse inlichtingendiensten. Ook redigeerde hij rapporten voor de Minister-President met het oog op diens buitenlandse bezoeken en voor ons Ministerie van Buitenlandse Zaken.Voor het CDA is hij actief in diverse adviescommissies met betrekking tot het buitenlands beleid, laatstelijk als vice-voorzitter van de commissie Buitenland van de CDA-afdeling Zuid-Holland. In die hoedanigheid was hij de auteur van rapporten onder meer over het Midden-Oosten, Islamitisch fundamentalisme, China, Christenvervolging alsook de Benelux en verzorgde hij diverse briefings.Tevens maakte hij politieke verkenningsreizen naar een aantal landen en gaf, op verzoek van de Democratische Partij in de VS, een cursus voor politici in de Oekraïne. In 1994 was hij nog kandidaat voor het Europees Parlement op de CDA-lijst, alhoewel  op plaats 21 op de 30 behaalde hij qua voorkeurstemmen de zevende plaats. Ook is hij als Nederlander lid van de commissie Buitenland van de Vlaamse ChristenDemocratische Partij CDV.Hij is ook de oprichter en internationaal secretaris  van de think-tank Civilistisch Appel, actief in Nederland en België.Prof. Olaf van Boetzelaer is actief als part-time hoogleraar in de internationale politiek en moderne geschiedenis aan universiteiten in de Filipijnen.Hij is de auteur van vele artikelen over politieke en maatschappelijke vraagstukken en van diverse boeken: ”De drie Cirkels” (1996),” Het Civilistisch Manifest, oftewel waardevol versus waarde(n)vrij besturen” (2001), ”De Civilistische Liga, het verhaal van een politiek offensief” (2007), ”Naar een nieuwe politieke staat binnen de Europese Unie” (2009), “Crises, een christen-democratische analyse en remedie” (2009) en “Tussen halve maan en hamer en sikkel, historische opstellen”, (2001).Hij is een ervaren, zeer geïnformeerd en geestig spreker over internationaal politieke aangelegenheden,in het bijzonder omtrent het Midden-Oosten ,het Islamitisch fundamentalisme, Oost-Azië inclusief China, en ontwikkelingen binnen een aantal Westerse, Midden-en Oost-Europese landen alsook de Transatlantische relatie. 

prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer checken, een gratis optie plaatsen op prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer en de boeking(en) van prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer, BOEKINGSBUREAU prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer, BOEKINGSBURO prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer, ENTERTAINMENTBUREAU prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer, ENTERTAINMENTBURO prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer, ARTIESTENBUREAU prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer, BOEKINGSKANTOOR prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer, IMPRESARIAAT prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer, MUZIEKBURO prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer, MUZIEKBUREAU prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer.

 

Offerte prof. mr. Olaf baron van Boetzelaer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag