Prof. Dr. Verkade

Eigenschappen Prof Dr Verkade boeken

Prijs
v.a. 2.975
Tijdsduur
In overleg
Geluid
In overleg

Prof Dr Verkade boeken?

Prof Dr Verkade boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Prof Dr Verkade.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Prof Dr Verkade.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Prof Dr Verkade ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Prof Dr Verkade plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Prof Dr Verkade

Prof Dr Verkade is voortgekomen uit een samenwerkingsverband tussen Jan Kortie en Johan van Genechten. Geheel in lijn met de filosofie van Jan Kortie dat “iedereen kan zingen en daar plezier aan beleven” geeft Johan van Genechten gestalte aan Professor Jan Verkade, hoogleraar Communicatiewetenschappen.

De zaal maakt hierbij kennis met een vriendelijke hoogleraar, die op lichtvoetige, geestige maar niettemin geloofwaardige wijze ingaat op de thematiek die aan de orde is. Gaandeweg komen er meer en meer wonderlijke elementen in de lezing. De gepresenteerde ‘statistieken’ vertonen bijvoorbeeld regelmatig het woord ‘zingen’.

De meeste aanwezigen begrijpen geleidelijk wel dat er gezongen zal gaan worden. En als ze dan via een aantal eenvoudige en vrolijk makende oefeningen tot geluid maken en zingen worden verleid, dan vinden ze dat nog leuk ook. En dan voelt het niet eens aan als gedwongen, maar eerder als spontaan. Dat culmineert in een voor de gelegenheid geschreven lied, op een bekende melodie, dat door de zaal uit volle borst wordt gezongen. En zelfs daarna is nog niet iedereen ervan overtuigd dat het wetenschappelijk kaliber van deze hoogleraar twijfelachtig is.

Prof Dr Verkade boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Prof Dr Verkade.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Prof Dr Verkade, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Prof Dr Verkade mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Prof Dr Verkade.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Prof Dr Verkade en de boeking(en) van Prof Dr Verkade voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Prof Dr Verkade aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag