Prof. Dr. Vanderpolle

Eigenschappen Prof. Dr. Vanderpolle boeken

Prijs
v.a. 1.675
Tijdsduur
In overleg
Geluid
In overleg

Prof. Dr. Vanderpolle boeken?

Prof. Dr. Vanderpolle boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Prof. Dr. Vanderpolle.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Prof. Dr. Vanderpolle.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Prof. Dr. Vanderpolle ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Prof. Dr. Vanderpolle plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Prof. Dr. Vanderpolle

Prof. Dr. Vanderpolle is een veelgevraagd Vlaamsch retoricus bij diverse gelegenheden. Met zijn Vlaamsche tongval weet hij te allen tijde zijn toehoorders te boeien!

Gaandeweg de lezing bewandelt Prof. Dr. Vanderpolle steeds meer dwaalsporen die doordrenkt zijn van de nodige humor, waardoor het de gasten geleidelijk aan steeds duidelijker wordt dat het hier gaat om echte K.U.L.

Al zijn lezingen zijn op maat gemaakt en blijken een uitkomst waar het gaat om een ludieke benadering van een onderwerp of als spanningsbeker bij een serieuze meeting.

Prof. Dr. Vanderpolle boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Prof. Dr. Vanderpolle.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Prof. Dr. Vanderpolle, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Prof. Dr. Vanderpolle.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Prof. Dr. Vanderpolle aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag