Peter R. de Vries

Eigenschappen Peter R. de Vries boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Peter R. de Vries boeken?

Peter R. de Vries boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Peter R. de Vries.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Peter R. de Vries.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Peter R. de Vries ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Peter R. de Vries plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Peter R. de Vries

Peter R. de Vries wordt met recht al decennia lang Nederlands meest bekende misdaadverslaggever genoemd. Met zijn televisieprogramma heeft hij zeventien jaar lang voor een onafzienbare reeks primeurs en spraakmakende programma’s gezorgd. De Puttense moord zaak, Mabelgate, De Baarnse moordzaak, de Schiedammerparkmoord en Natalee Holloway/Joran van der Sloot zijn door zijn toedoen crime-klassiekers. Peter R. de Vries is een van de zeer weinig Nederlanders die in de Verenigde Staten een International Emmy Award in de wacht sleepte. Ook in Nederland heeft De Vries vele televisieprijzen gewonnen.

Peter R. de Vries is naast televisiemaker ook een succesvol true crime boekschrijver. De reeks boeken bestaan uit reportages en columns over zijn eigen zaken en zijn meest recente boek ‘de R van Rebel’ beschrijft de reconstructie van zijn eigen turbulente jeugd.

Peter R. de Vries als spreker
Peter R. de Vries richt zich tegenwoordig onder andere op het geven van lezingen, waarin hij zijn publiek graag een confronterende spiegel voorhoudt. De spraakmakende zaken in het televisieprogramma Peter R. de Vries, zorgen al voor meer dan genoeg interessante stof voor een lezing van zijn hand.

Peter R. de Vries boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Peter R. de Vries .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Peter R. de Vries , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Peter R. de Vries en de eventuele overige kosten om een optreden van Peter R. de Vries mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Peter R. de Vries .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Peter R. de Vries . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Peter R. de Vries checken, een gratis optie plaatsen op Peter R. de Vries en de boeking(en) van Peter R. de Vries voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Peter R. de Vries , BOEKINGSBUREAU Peter R. de Vries , BOEKINGSBURO Peter R. de Vries , ENTERTAINMENTBUREAU Peter R. de Vries , ENTERTAINMENTBURO Peter R. de Vries , ARTIESTENBUREAU Peter R. de Vries , BOEKINGSKANTOOR Peter R. de Vries , IMPRESARIAAT Peter R. de Vries , MUZIEKBURO Peter R. de Vries , MUZIEKBUREAU Peter R. de Vries , ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Peter R. de Vries , ARTIESTENBOEKINGSBURO Peter R. de Vries , ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Peter R. de Vries .

 

Offerte Peter R. de Vries aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag