OVER BURO2010

EVENEMENTENORGANISATIE (FULLSERVICE)
Jarenlang intensief samenwerken met artiesten, cateraars, locaties, technici, decorateurs en andere professionals uit de events- & entertainmentindustrie heeft ons de bagage gegeven om voor elke opdrachtgever en elke gelegenheid een passend, creatief en onvergetelijk voorstel te schrijven.

Van meerdaagse mega-evenementen in stadions tot glamoreuze bruiloften, van grootschalige beurzen tot intieme productintroducties, en van uitbundige personeelsfeesten tot inhoudelijke leerconferenties, zowel nationaal als internationaal.

Veel klanten spraken keer op keer hun vertrouwen uit resulterend in honderden events, duizenden ervaringen met leveranciers en een veelvoud aan tevreden gasten die telkens verrast en voldaan huiswaarts keerden.

Wij zijn 100% onafhankelijk en stellen per evenement het meest geschikte team van specialisten en leveranciers samen, afhankelijk van uw doelstellingen, de aard van het evenement en uw budget. Wij voeren daarbij – samen met u – de eindregie met als ultieme doelstelling: balans en synergie tussen alle onderdelen van het evenement!

ARTIESTEN EN AL UW OVERIGE ENTERTAINMENT
Als officieel boekingskantoor van vele nationale en internationale artiesten bieden wij  entertainment in de breedste zin. De combinatie van jarenlange ervaring en een eigentijdse aanpak zorgt ervoor dat vele artiesten hun boekingen door ons laten verzorgen. U boekt dus direct: dus duidelijk, snel en tegen de aantrekkelijkste prijzen!

BURO2010 creëert en produceert tevens tailormade entertainmentconcepten, showformats, dinershows en concertproducties voor bedrijven, merken, attractieparken, hotelketens, partycentra en de leisureindustrie.

Ook adviseren wij bedrijven en merken die BN-ers willen inzetten ten behoeve van radio/televisie reclamecampagnes, commercials, endorsements, voice-overs en (eventuele crossmediale) acties via internet of retail. Klik HIER om ARTIESTEN TE BOEKEN.

Voor artiesten:
BURO2010 biedt artiesten als eerste in Nederland(!) de mogelijkheid om onder eigen naam een ‘white-label’ boekingsunit te exploiteren. De sales, administratie en backoffice blijven daarbij volledig in handen van ons ervaren team.
Kortom: maximale sales en service met behoud van de eigen identiteit!

Meer weten? Neem contact met ons op via info@buro2010.nl of bel 020-7603261.