Nienke Plas boeken

Eigenschappen Nienke Plas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Nienke Plas boeken?

Nienke Plas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nienke Plas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nienke Plas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nienke Plas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nienke Plas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Nienke Plas

Extra informatie Nienke Plas

Nienke plas is één van de snelstgroeiende social influencers op YouTube in Nederland met momenteel bijna 200.000 subscribers en 324.000 Instagramvolgers.

Kijkers van haar dynamische vlogs weten al langer dat Nienke kan zingen en een grote passie voor muziek heeft.

Tijdens Expeditie Robinson 2018 realiseerde Nienke zich hoe belangrijk familie voor haar was en dat ze haar ware passie voor muziek wilde najagen. Haar eerst single ‘VRIJDAG’ is hier dan ook het prachtige resultaat van.

In samenwerking met niemand minder dan producers Rockywhereyoubeen & Vlado is VRIJDAG een debuutsingle van formaat.

Nienke Plas en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Nienke Plas boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nienke Plas. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nienke Plas, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Nienke Plas inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nienke Plas.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Nienke Plas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag