Niels Oosthoek

Eigenschappen Niels Oosthoek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Niels Oosthoek boeken?

Niels Oosthoek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Niels Oosthoek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Niels Oosthoek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Niels Oosthoek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Niels Oosthoek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Niels Oosthoek

Extra informatie Niels Oosthoek

Niels Oosthoek (Hilversum, 25 juni 1990) is acteur en presentator.

Niels maakt in 2008 zijn debuut op het witte doek door de rol van Lucas te spelen in de speelfilm Radeloos, naar het boek van Carry Slee. De jaren daarop volgden acteerrollen in verschillende televisieproducties, waaronder Rembrandt en ik, Malaika en Joris en de Draak. Vanaf 2010 is Niels dagelijks te zien als Gerben in de KRO-serie Vrijland.

Nadat Niels in 2010 door Noord- en Zuid-Amerika rondgereisd heeft begint hij aan de studie Media & Cultuur op de Universiteit van Amsterdam, voor het ontwikkelen van een bredere visie op het gebied van cultuur. Om zijn acteertechniek wel te blijven trainen volgt hij cursussen op particuliere toneelscholen als De Trap en Act2Act.

In 2013 speelt hij de rol van de Joker in de korte film Forever After van Charlotte Scott-Wilson, die onder andere genomineerd is voor het prestigieuze Palm Springs Festival. Diezelfde zomer vertrekt Niels voor een aantal maanden naar Parijs om daar les te krijgen in screenwriting. Het is een droom van Niels om in de toekomst filmscripts te schrijven, maar hij ziet dit als een langetermijnproces.

Begin 2014 rondt hij zijn studie aan de universiteit af om zich vervolgens te richten op het maken van content voor Youtube. Samen met enkele vrienden start hij het YouTube kanaal Gierige Gasten. Op dit kanaal zie je hoe Niels en medepresentator Martijn Manschot wekelijks de allergierigste streken uithalen, zodat ze zonder geld toch nog als ‘een jonge God in Frankrijk’ door het leven kunnen gaan.

Daarnaast presenteert Niels het nieuwe YouTube- kanaal Concentrate Bold. Waarin hij toffe en stoere content mag maken. Concentrate Bold maakt deel uit van het online videoplatform van RTL. Met dit kanaal probeert RTL meer mannelijke kijkers te bereiken.

Buiten de acteer- en presenteer bezigheden vormt hij samen met vriend Berry Juice het dj-duo Disco Troopers. Zij draaien wekelijks in verschillende discotheken, produceren muziek, organiseren hun eigen discofeesten en hosten tevens disco stages op verschillende festivals in binnen- en buitenland.

Niels Oosthoek en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Niels Oosthoek boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Niels Oosthoek. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Niels Oosthoek, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Niels Oosthoek inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Niels Oosthoek.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Niels Oosthoek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag