Mulder en Mulder

Eigenschappen Mulder en Mulder boeken

Prijs
1.495
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Mulder en Mulder boeken?

Mulder en Mulder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mulder en Mulder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mulder en Mulder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mulder en Mulder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mulder en Mulder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mulder en Mulder

Extra informatie Mulder en Mulder

Biografie Mulder en Mulder
Willem Mulder weet als ex-havenzanger als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Daarom lanceerde hij na het uiteenvallen van de Havenzangers het nieuwe feestduo Mulder Mulder.

Sinds de zomer van 2008, toen hun eerste grote hit “Cheerio” verscheen, treedt dit duo met veel succes op in heel Nederland. Het nummer is in het uitgaansleven een veelgedraaide partyhit. In april 2009 kwamen Mulder Mulder uit met een liedje met een wat ongewone titel “Alarmfase Rood”. Dit super feestnummer stond vele weken in de Hitparade en zorgde ervoor dat Mulder Mulder definitief een plek veroverden op de Nederlandse podia.

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feestmeesters van dit moment en zijn na zeven hitsingles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige feestcircuit. Met hun vrolijke en opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze keer op keer iedereen weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud”.

Mulder Mulder staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

 

Mulder en Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mulder en Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mulder en Mulder.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mulder en Mulder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mulder en Mulder en de eventuele overige kosten om een optreden van Mulder en Mulder mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mulder en Mulder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mulder en Mulder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mulder en Mulder checken, een gratis optie plaatsen op Mulder en Mulder en de boeking(en) van Mulder en Mulder voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mulder en Mulder, BOEKINGSBUREAU Mulder en Mulder, BOEKINGSBURO Mulder en Mulder, ENTERTAINMENTBUREAU Mulder en Mulder, ENTERTAINMENTBURO Mulder en Mulder, ARTIESTENBUREAU Mulder en Mulder, BOEKINGSKANTOOR Mulder en Mulder, IMPRESARIAAT Mulder en Mulder, MUZIEKBURO Mulder en Mulder, MUZIEKBUREAU Mulder en Mulder, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mulder en Mulder, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mulder en Mulder, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mulder en Mulder.

 

Offerte Mulder en Mulder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag