Mertabi boeken

Eigenschappen Mertabi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Mertabi boeken?

Mertabi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mertabi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mertabi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mertabi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mertabi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mertabi

Extra informatie Mertabi

Mert Ugurdiken (23 jaar) groeide op in Venray en had vanaf jongs af aan al een passie voor het vertellen van verhalen en het uitbeelden van situaties. Deze passie zette hij later om tot een YouTube kanaal, waarmee hij in oktober 2010 begon.

Er was al snel te merken dat zijn kracht lag bij het verzinnen van personages en deze ook te spelen. Zijn kanaal begon te draaien om stereotypes en herkenbare situaties, waaruit de succesvolle series ‘Marokkaan Geeft Rijles’ (ruim 1 miljoen views per aflevering), ‘Mahmut Praat’ en ‘Gerrit en zijn vader’ ontstonden.

Inmiddels is Mert niet meer alleen een YouTuber, maar is hij ook scriptschrijver, acteur, regisseur en ondernemer. Zijn doel is om anderen te inspireren en hen de sleur van het dagelijks leven te laten vergeten met zijn sketches.

Vlogger Mert Ugurdiken gaf zijn rechtenstudie op voor een YouTube-carrière. Dit jaar werkte hij voor het eerst samen met commerciële omroep RTL.

Mertabi en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Mertabi boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mertabi. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mertabi, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Mertabi inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mertabi.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Mertabi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag