Marianne Timmer boeken

Eigenschappen Marianne Timmer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Marianne Timmer boeken?

Marianne Timmer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marianne Timmer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marianne Timmer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marianne Timmer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marianne Timmer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Marianne Timmer

Biografie Marianne Timmer

Ze won als schaatsster op twee verschillende afstanden een gouden medaille op de Olympische Winterspelen in Nagano en versloeg daarmee twee onverslaanbaar geachte opponenten. Het is tekenend voor de carrière van Marianne Timmer, die gekenmerkt wordt door aangeboren talent, doorzettingsvermogen en verbinding. En laat dat nu exact de eigenschappen zijn waarvoor steeds meer organisaties haar willen inhuren als spreker tijdens uiteenlopende evenementen.

Biografie van Marianne Timmer

Marianne Timmer wordt geboren op 3 oktober 1974 in Sappemeer. Al op jonge leeftijd blijkt ze een uitgesproken voorliefde voor schaatsen te koppelen aan een aangeboren talent voor dezelfde sport. Op twintigjarige leeftijd verwerft ze bekendheid bij het grote publiek, door op het WK voor junioren in 1994 knap een bronzen plak in de wacht te slepen.

Het blijkt het startschot voor een voortvarende carrière die haar over de hele wereld voert. Ze specialiseert zich al vroeg in afstanden zoals de 500, 1000 en 1500 meter en doet dat met succes; in 1998 wint ze in Nagano de gouden Olympische medaille op de twee laatstgenoemde afstanden. Ze verovert hiermee een warm plekje in het hart van talloze Nederlandse sportliefhebbers en zelfs decennia na dato willen organisaties haar nog boeken als spreker om te vertellen over deze unieke sportervaringen.

Voormalig schaatsster Marianne Timmer inhuren als spreker

Het zou niet het laatste sportieve succes van de populaire schaatsster zijn, want na de ietwat teleurstellende Olympische Winterspelen in Salt Lake City weet ze in 2004 wederom in Nagano eremetaal te behalen. Als eerste Nederlandse vrouw in de schaatshistorie wordt ze wereldkampioene sprint.

Later in haar carrière behaalt Marianne Timmer nog meer successen, maar kent zij ook tegenslag. Zo wint ze op de Olympische Spelen in Turijn in 2006 goud op de 1000 meter, maar breekt ze in 2009 bij een val haar hielbeen op meerdere plekken. Het contrast tussen de sportieve successen en het zware hersteltraject verschaffen haar veel inzichten die ook buiten de topsport toepasbaar zijn. Het is de reden waarom nog altijd veel bedrijven haar tegenwoordig willen boeken als spreker voor een inspirerende lezing.

Spreker Marianne Timmer boeken als coach of adviseur

Eind 2010 hangt Marianne Timmer haar schaatsen na een bewierookte carrière definitief aan de wilgen. Toch blijft ze actief in de schaatswereld, want ze besluit haar ervaring als topsporter over te brengen op de nieuwe generatie. Ze wordt coach en richt een eigen schaatsteam op, waarmee ze naar eigen zeggen prachtige jaren beleeft.

Tot 2016 is ze hoofdcoach van Team Continu, maar in hetzelfde jaar besluit ze verder te gaan als onafhankelijk adviseur. Daarnaast is zij steeds drukker met haar werkzaamheden als spreker. Dit is een rol waarvoor veel organisaties haar willen inhuren nu ze naast haar ervaringen als topsporter, ook bagage als coach en adviseur met zich meebrengt.

Marianne Timmer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marianne Timmer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Marianne Timmer en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marianne Timmer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Marianne Timmer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Marianne Timmer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag