Louisa boeken

Eigenschappen Louisa boeken

Prijs
v.a. 1.295
Tijdsduur
In overleg

Louisa boeken?

Louisa boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Louisa.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Louisa.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Louisa ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Louisa plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Louisa

Extra informatie Louisa

Biografie Louisa

Zonder twijfel één van de meest spraakmakende, maar vooral ook één van de meest sympathiekste en kleurrijkste, koppels van de Nederlandse televisie LOUISA & ROSANNA.

Louisa en Rosanna zijn te volgen in hun real life soap “Onze Transgender Liefde” op TLC. De serie was vanaf het begin een enorm succes, en de kijkers kunnen maar geen genoeg krijgen van de excentrieke Louisa en de nuchtere Rosanna.

Louisa werd geboren als Lowieke op een Limburgs woonwagenkamp, maar had al snel door dat ze zich meer meisje voelde. Ze besloot uiteindelijk haar ouderlijke woning te verlaten en geheel op eigen kracht het gehele transgenderproces te doorlopen wat er uiteindelijk in resulteerde dat ze zich ontpopte tot een mooie, krachtige maar vooral goudeerlijke vrouw met het hart op de tong.

Rosanna, geboren en getogen in Venlo, voelde zich in tegenstellig tot Louisa juist altijd meer man dan vrouw. Ze zat op een voetbalclub, deed aan skateboarden en volgde een opleiding in de techniek. Terwijl Louisa er in haar jeugd alleen voor stond, kon Rosanna juist rekenen op alle steun van haar hechte familie.

Toen Louisa en Rosanna elkaar uiteindelijk tegen het lijf liepen, sloeg de vonk gelijk over. Ze vonden beiden niet alleen de ware liefde in elkaar, maar zijn vooral ook soulmates. Hun bijzondere achtergronden en levensverhaal maakte hun band vanaf de eerste minuut sterker dan ooit, en uiteindelijk besloten de twee met elkaar in het huwelijk te treden voor het oog van de draaiende camera’s werd ‘Louisa & Rosanna, onze transgender bruiloft” .

Louisa en Rosanna zijn inmiddels onlosmakelijk het boegbeeld voor gelijke rechten, transgender emancipatie en niet in de laatste plaats vervullen ze een voorbeeldfunctie in Nederland en ver buiten onze landsgrenzen voor talloze mensen die steun vinden bij dit innemende koppel.

Het nieuws over hun transgenderbruiloft ging al snel de wereld over, en uiteindelijk werd de serie ook in veel andere landen uitgezonden. Aangezien de kijkers geen genoeg konden krijgen van de belevenissen van Louisa & Rosanna was een vervolg onontkomelijk en in “Louisa & Rosanna, Mijn Transgender Liefde” werden ze opnieuw op de voet gevolgd door de draaiende camera’s ook werden ze nog de trotse ouders van hun zoontje, Mikai.

Ze zijn beschikbaar voor presentaties, Meet & Greet, openingen en speeches. Rosanna & Louisa zijn altijd aardig, gezellig en vooral benaderbaar- in al hun bijzonder- en veelzijdigheid een echt Nederlands Celebrity koppel, en inmiddels graag geziene gasten in talloze TV programma’s

Louisa is tevens beschikbaar voor zangoptredens
Een ware DIVA on stage. Haar optredens zijn een lust voor het oog en het oor. Want als Louisa het podium betreed dan gebeurd er wat excentriek, over the top en adembenemend zijn slechts enkele synoniemen die haar buhne shows het beste omschrijven. Interactie met het publiek, bekende hits en haar onvervalste humor zorgen voor een half uurtje Entertainment van de bovenste plank waarbij het woord FEEST daadwerkelijk met hoofdletters geschreven dient te worden.

Louisa boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Louisa, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Louisa.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Louisa aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag