Klaas van Kruistum boeken

Eigenschappen Klaas van Kruistum boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Klaas van Kruistum boeken?

Klaas van Kruistum boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Klaas van Kruistum.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Klaas van Kruistum.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Klaas van Kruistum ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Klaas van Kruistum plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Klaas van Kruistum

Programmamaker. Presentator. Dagvoorzitter. Fotograaf. In die volgorde. Of precies andersom, het maakt niet uit, want alles kan!

Voor mij begon het allemaal met een vriendje die me na schooltijd vroeg om eens mee te gaan naar de lokale omroep. Een radiostudio in de kelder van een flat, eierdozen tegen de muren voor optimale akoestiek en een enorme mengtafel met heel veel knopjes. Dáár was de eerste kennismaking met dat wondere medium dat radio heet.

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT

Na jaren hobbyen, uitproberen, prutsen en vooral heel veel meters maken kwam mijn droom uit: ik kreeg de kans om bij een producent ‘iets’ dichter bij het professionele radiowerk te komen. Na een aantal halve studie’s en m’n propedeuse HBO-V werd ik aangenomen bij de EO als dj bij 3FM. Ietwat onzeker over de radiotoekomst besloot ik toch maar verder te studeren, eerst verpleegkunde, later rechten aan de Universiteit Utrecht. De (halve) studies gaven me een prima basis om verder te groeien als presentator. Inmiddels maak ik alweer bijna 9 jaar radio op 3FM, tijdens mijn vaste uren op de zondagavond (22-24), maar ook tijdens gezamenlijke uitzendingen op festivals zoals Pinkpop, Rock Werchter, North Sea Jazz, Lowlands en natuurlijk tijdens Serious Request. Naast 3FM val ik af en toe in op Radio 1, bijvoorbeeld tijdens een speciale gezamenlijke uitzending vanaf de Dam in Amsterdam rond de inhuldiging van de koning.

In 2008 maakte ik naast radio kennis met televisie. Nooit echt aan gedacht tot die tijd, maar sinds de eerste programma’s op tv is het tot nu toe een stormachtige relatie gebleken, waarbij de ene uitdaging over de andere buitelt. Van het maken van ‘Bestemming Onbekend‘ (NPO3) over lijmsnuivende straatkinderen in Brazilië tot het lijmen van wat pvc-buizen voor een test in ‘Checkpoint‘(NPO ZAPP). Van een bijzonder gesprek met iemand die zou overlijden nog voor de uitzenddatum in ‘Jong‘ (NPO3) tot acteren en presenteren over de vaderlandse geschiedenis in ‘Helden en Herrieschoppers‘(NPO ZAPP), van undercover als Hongaarse Roemeen in ‘Klaas Gaat Illegaal’(NPO3) tot quizmaster in het studioprogramma ‘IJsstrijd‘ (NPO ZAPP).
Inmiddels werk ik bij de KRO-NCRV en maakte en maak ik daar oa. de programma’s ‘Zapplive‘, ‘Zapplive Op Zondag‘, ‘De Rekenkamer‘, ‘Beste Vrienden‘, ‘Klaas Kan Alles‘ en ‘Uit De Kast‘. Kortom, misschien geen liefde op het eerste gezicht, wel een heel steady relatie!

Klaas van Kruistum boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Klaas van Kruistum, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Klaas van Kruistum en de eventuele overige kosten om een optreden van Klaas van Kruistum mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Klaas van Kruistum.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Klaas van Kruistum. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Klaas van Kruistum aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag