Kaj Gorgels

Eigenschappen Kaj Gorgels boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Kaj Gorgels boeken?

Kaj Gorgels boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kaj Gorgels.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kaj Gorgels.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kaj Gorgels ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kaj Gorgels plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kaj Gorgels

Extra informatie Kaj Gorgels

Kaj Gorgels (8 september 1990) is een online personality, presentator en journalist.

Hij begint met schrijven gedurende zijn reis door Azië. Het schrijven, het avontuurlijke, zijn nieuwsgierigheid en zijn droom om ooit voor de televisie te werken brengen hem uiteindelijk bij de studie Journalistiek. De entertainmentindustrie krijgt echter zijn voorkeur na een uit de hand gelopen hobby: ‘Kaj’s Typetjes’.

‘Kaj’s Typetjes’ wordt op YouTube een regelrechte hit. In elke video kruipt Kaj in de huid van verschillende zelfbedachte personages. Zijn fantasie, humor en kunde om te spelen zorgen voor een groot online succes. Kaj heeft inmiddels een zeer populaire Facebook pagina met meer dan 225.000 likes. Daarmee heeft Kaj een groot bereik, gezien ook zijn Instagram een fanbase bedraagt van bijna 115.000 volgers. Dankzij zijn filmpjes, die soms wel meer dan een miljoen keer bekeken zijn, is Kaj een online bekendheid geworden.

Naast zijn typetjes heeft Kaj ook een eigen kanaal: ‘Zo, die is goed met’, waarvoor hij presenteert. In dit programma bezoekt hij mensen met een bijzondere hobby, beroep of talent. Een programma met eens serieuze insteek, maar toch ook met de nodige humor.

Het presenteren bevalt Kaj goed en in 2015 is Kaj reporter voor het Veronica programma ‘Bonobo’s’, waar hij brutaal en ondeugend in de wereld duikt van seks en liefde. Ook presenteert Kaj het programma ‘NieKaj index’, waar hij voor de Toto voetbaluitslagen voorspelt en ex-voetballers interviewt. Sinds 2015 is Kaj ook host bij het YouTube kanaal genaamd Concentrate. Het tweede seizoen is in volle gang en Kaj presenteert dit seizoen samen met Monica Geuze, Bobbie Bodt, Thomas Cox  Nanne Meijer en Kaj van der Ree. Per week komen er 3 nieuwe video’s online en iedere laatste donderdag van de maand hebben ze een livestream.

Kaj Gorgels is te boeken als host, acteur, presentator en komt ook graag eens langs op jouw feest om de boel op te leuken!

Kaj Gorgels en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Kaj Gorgels boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kaj Gorgels. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kaj Gorgels, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Kaj Gorgels inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kaj Gorgels.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Kaj Gorgels aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag