Jeroen Holtrop

Eigenschappen Jeroen Holtrop boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Jeroen Holtrop boeken?

Jeroen Holtrop boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen Holtrop.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jeroen Holtrop.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jeroen Holtrop ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen Holtrop plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jeroen Holtrop

Extra informatie Jeroen Holtrop

Jeroen Holtrop (Rotterdam, 4 april 1991) is een jonge presentator en YouTuber.

Hij is zijn carrière begonnen bij het PowNews op NPO 3. Hier maakte hij korte, snelle reportages en mocht hij alles zelf doen. Dit was een erg goede leerschool.

Daarna is Jeroen zich gaan focussen op online content. Hij is begonnen met zijn eigen YouTube kanaal Jeroen & Co. Op dit kanaal maakt Jeroen onder andere de serie ‘De Recordshow’. In deze serie probeert hij elke week een bizar, grappig of sensationeel wereldrecord te verbreken. De 100 meter sprint op zwemflippers, de grootste joint ter wereld, de snelst rijdende wc. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Energiek, leergierig, humoristisch en af en toe een tikkeltje brutaal. Dat zijn de juiste woorden om Jeroen te typeren. Hij bedenkt, presenteert en monteert al zijn video’s zelf.

Jeroen Holtrop en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Jeroen Holtrop boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jeroen Holtrop. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jeroen Holtrop, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Jeroen Holtrop inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jeroen Holtrop.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Jeroen Holtrop aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag