JayJay Boske

Eigenschappen JayJay Boske boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

JayJay Boske boeken?

JayJay Boske boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van JayJay Boske.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van JayJay Boske.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van JayJay Boske ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van JayJay Boske plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van JayJay Boske

Extra informatie JayJay Boske

JayJay Boske (Utrecht, 06-01-1986) is presentator en programmamaker.

Als JayJay 18 jaar is verhuisd hij naar het regenachtige Newcastle om als professioneel rugbyspeler aan de slag te gaan bij de Newcastle Falcons. Na 3 jaar fulltime trainen en spelen raakt hij geblesseerd tijdens de County Cup Finale en moet noodgedwongen afscheid nemen van zijn droom als prof rugby’er.

In Nederland hervat hij na twee jaar revalideren zijn rugby carrière op amateur niveau. Hij speelt nog 30 keer voor het Nederlands team en slaagt er samen met zijn team uit Hilversum in om 5 keer landskampioen te worden.

JayJay keert terug naar Nederland, waar hij na een uitgebreide casting aan de slag kan gaan bij BNN Coolcast van BNN University. Hier leert hij van Eddy Zoë hoe hij goede radio maakt, en bij 101TV leert hij televisie maken door live interviews af te nemen en korte items te presenteren.

Na 4 jaar BNN stapt JayJay over naar Veronica waar hij samen met Tim Haars, Tess Milne en Sjaak Pieter van Es “De Fukkers” presenteert. Vervolgens is JayJay regelmatig op Veronica te zien. Zo presenteert hij in 2014 samen met Simon Zijlemans het programma “Brouwersch” en gaat samen met Simon en Tess Milne op reis om het op te nemen tegen de jongens van StukTV in de internethit “Roadtrippers”. Daarnaast reist hij voor Gogo Europa de wereld rond om verslagen te maken van verschillende feesten en wordt hij het gezicht van de Special Forces van de Marine.

In 2015 maakt JayJay opnieuw een overstap. Dit keer gaat hij naar RTL waar hij het WK Rugby en de Pre proloog van de Dakar presenteert voor RTL7. Daarnaast maakte hij het programma “Wie Is De Sjaak?” samen met Veronica van Hoogdalem, Rick Brandsteder en wederom Tess. Ook stapt JayJay samen met de andere presentatoren weer in het vliegtuig om het tweede seizoen van “Roadtrippers” te maken en mag hij voor het eerst een internationale Engelstalige televisieshow presenteren genaamd “On The Run” waarna hij een contract krijgt aangeboden bij Tern International.

Momenteel worden op RTL7 de programma’s ‘Nederlands Ruigste’ en ‘Rugby League’ uitgezonden en op RTL5 Expeditie Robinson. JayJay heeft een eigen YouTube kanaal genaamd ‘Day 1’. Op dit kanaal plaatst hij meerdere keren per week een video met een bekend persoon over sport, koken, gadgets en auto’s. Het is één van de snelst groeiende YouTube kanalen van Nederland.

Daarnaast presenteert Jay Jay Boske het nieuwe YouTube- kanaal Concentrate Bold. Waarin hij toffe en stoere content mag maken. Concentrate Bold maakt deel uit van het online videoplatform van RTL. Met dit kanaal probeert RTL meer mannelijke kijkers te bereiken.

JayJay is ook al twee seizoenen te zien op RTL Basecamp en RTL7 in ‘Extreme Roadtrip’. Hier trekt hij samen met Giel de Winter door IJsland om kennis te maken met extreme sporten en haar beoefenaars.

JayJay Boske en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

JayJay Boske boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van JayJay Boske. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van JayJay Boske, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

JayJay Boske inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van JayJay Boske.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

 

Offerte JayJay Boske aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag